Posłuchajcie, czy mamy jakieś plany integracyjne po Marszu? Pytam, bo w kościele ss. wizytek jest planowana Msza w starym rycie ok. 14:30 i zastanawiamy się, czy iść do kościoła z samego rana, czy właśnie wtedy. Przyznam, że jeszcze u wizytek na Tridentinie nie byłem i taka opcja jest bardzo atrakcyjna :)
Będzie piknik w Ogrodzie Krasińskich po marszu, Tridentina atrakcyjna ale raczej dla starszych - jak znam dzieci to raczej wolałyby piknik co sprzyjałoby też intergracji dorosłych.
Jakby ktoś nie miał pomysłu gdzie na Mszę przed Marszem, to zapraszam na 10:00 do św. Anny. Msza NOM normalna - nie dzieciowa, w miarę poprawna, z piękną muzyką organową
Na pewno od Liturgii Słowa nie będzie Wam dawała spokoju myśl: "skąd ja znam to dziewcze, które śpiewało psalm"? :bigsmile:
Zapraszam, żeby podejść po Mszy św, chętnie Was poznam
Na mszę raczej nie zdążymy ale proponuję wszystkim spotkanie na schodach (przed drzwiamia) kościoła św. Krzyża tam łatwo się wszyscy znajdziemy. Telefon do Wandy i Maćka mam...
Będziemy mieli transparencki z zeszłego roku: Wybierz życie oraz 2=4=6 licz się z nami
Zapraszam wszystkich forumowiczów do zapoznania i maszerowania zwartą grupą.:swingin:
Przebijmy wizytę Obamy (co chwila helikopter mi lata nad głową)
odświeżam coby nie zapomnieć
do zobaczenia na schodach św. Krzyża
jak załogi? transparenty gotowe?
Marszowe baby shower i prezenty dla najmłodszych uczestników Marszu
Moda na organizację imprezy na cześć mamy i nienarodzonego jeszcze dziecka? Tzw. "Baby shower" - w Stanach Zjednoczonych i Europie Zachodniej, stała się już tradycją. Dobrych zwyczajów nigdy za wiele, dlatego chcemy by Marsz dla Życia i Rodziny był największym w Polsce brzuszkowym party. Baby shower to określenie anglojęzyczne, które poprzez skojarzenie prysznica i dziecka ma oznaczać zalanie przyszłej mamy miłością i prezentami. Dlatego wszystkie Mamy w stanie błogosławionym otrzymają dla swoich pociech body z logo tegorocznego Marszu. Wszystkich zaś uczestników Marszu zachęcamy nie tylko do złożenia gratulacji brzuszkowym Mamom i Tatom, ale także do zabrania kwiatka dla jednej z nich. Podziękujmy im za ich otwartość na nowe życie!
Dzwonił Maniek z pozdrowieniami z marszu.
Pozdrawiali Mańkowie, Prayboyowie, Kerimałżeństwo, Emilia_K i któraś Monika (Jeśli dobrze zapamiętałam...:shamed:)
Mam nadzieję, że reszta pozdrawiających ujawni się tu osobiście.
:wink:
Ja tez pozdrawiam z marszu, a raczej pikniku. Pierwsza refleksja, musimy zorganizować sami piknik i się spotkać, bo tu non stop się gubimy. Np ja teraz jestem zgubiona...
Komentarz
Na pewno od Liturgii Słowa nie będzie Wam dawała spokoju myśl: "skąd ja znam to dziewcze, które śpiewało psalm"? :bigsmile:
Zapraszam, żeby podejść po Mszy św, chętnie Was poznam
Będziemy mieli transparencki z zeszłego roku: Wybierz życie oraz 2=4=6 licz się z nami
Zapraszam wszystkich forumowiczów do zapoznania i maszerowania zwartą grupą.:swingin:
Przebijmy wizytę Obamy (co chwila helikopter mi lata nad głową)
Taki?
:bigsmile:
Trzeba kliknąć prawym i wybrać "pokaż obrazek"
Zdjęcia1
Zdjęcia2
do zobaczenia na schodach św. Krzyża
jak załogi? transparenty gotowe?
Marszowe baby shower i prezenty dla najmłodszych uczestników Marszu
Moda na organizację imprezy na cześć mamy i nienarodzonego jeszcze dziecka? Tzw. "Baby shower" - w Stanach Zjednoczonych i Europie Zachodniej, stała się już tradycją. Dobrych zwyczajów nigdy za wiele, dlatego chcemy by Marsz dla Życia i Rodziny był największym w Polsce brzuszkowym party. Baby shower to określenie anglojęzyczne, które poprzez skojarzenie prysznica i dziecka ma oznaczać zalanie przyszłej mamy miłością i prezentami. Dlatego wszystkie Mamy w stanie błogosławionym otrzymają dla swoich pociech body z logo tegorocznego Marszu. Wszystkich zaś uczestników Marszu zachęcamy nie tylko do złożenia gratulacji brzuszkowym Mamom i Tatom, ale także do zabrania kwiatka dla jednej z nich. Podziękujmy im za ich otwartość na nowe życie!
Ten z koszulką Pumy to jakiś forowicz?
Tylko ja nie mam w co się ubrać... :bigsmile:
Pozdrawiali Mańkowie, Prayboyowie, Kerimałżeństwo, Emilia_K i któraś Monika (Jeśli dobrze zapamiętałam...:shamed:)
Mam nadzieję, że reszta pozdrawiających ujawni się tu osobiście.
:wink:
Lub ta obok niego,forumowiczka
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/247332_166394480091824_126273787437227_416153_7774013_n.jpg?dl=1