A, to to śliczne i rude to Kerima! Faktycznie, trochę jej brakuje do pełnoletności!:ap: Magg, ja Cie proszę, zmień awatara na taki, na którym Cię widać NAPRAWDĘ! Śliczna dziewczyna jesteś! Poldek z pizzą wymiata!:clap:
ProMamo, a ja od powrotu z Krk łażę za Prayboyem i powtarzam: no powiedz, czy ProMama nie wygląda jak Scarlett???
Ale mężuś w tym temacie (filmowo-teatralnym) jest cienki, oj cienki...
A gdzie GW napisała? Właśnie przeglądam "Stołeczną" i jest o marszu za legalizacją Marihuany, o proteście przed Ministerstwem Gospodarki, o Obamie, o Pikniku Naukowym, o marszu z kijkami do Nordic Walking, ale o Marszu dla Życia i Rodziny nawet malutkiej wzmianki.
Na moje oko było na pewno więcej niż 1000 uczestników.
A Marsz był piękny. My musieliśmy się odłączyć na wysokości Pałacu Prezydenckiego, ale chwilkę postaliśmy sobie na uboczu i popatrzyliśmy na uczestników Marszu. Szli i szli i szli jeszcze długo, zanim zobaczyliśmy koniec. I to było takie radosne, tyle wózków, dzieci w różnym wieku, kobiet w stanie błogosławionym. Takie piękne, optymistyczne transparenty. I słyszeliśmy wypowiedzi przypadkowych przechodniów, spacerowiczów, którzy mówili jakie to fajne i jak dobrze, że zaznacza się takie wartości. Naprawdę się wzruszyłam.
Ja jestem za piknikiem. Tylko u nas ciężko się wstrzelić w wolną niedzielę. Na pewno nie możemy 12 i 19 czerwca, a reszta na razie wolna
Ehh, a myśmy nie dopisali w tym roku... Nadmiar życiowych "atrakcji" nas przytłoczył.
Ale zdjęcia piękne )))) Normalnie miodzio ma serce (tylko żal i tak zostaje, że nie byliśmy
)
nas niestety nie było, choc gimnastykowalismy sie zeby sie udało. NAsz 6cio latek był uroczyście przyjmowany do grona ministrantów własnie o tej godzinie, nie mieliśmy wyboru :sad:
Komentarz
Ja na piknik chętnie. Wole nd, bo w sob jesteśmy z samym Poldusiem, bowiem starszaki na zielonej szkole.
No i wiedziałam, że ta piątka przy nicku może być myląca.
Magg - dzieciaczków mamy czworo, tylko facetów w rodzinie na mnie jedną pięciu
Faktycznie, trochę jej brakuje do pełnoletności!:ap:
Magg, ja Cie proszę, zmień awatara na taki, na którym Cię widać NAPRAWDĘ! Śliczna dziewczyna jesteś!
Poldek z pizzą wymiata!:clap:
A kto to jest Marysia w fioletach?
Ale mężuś w tym temacie (filmowo-teatralnym) jest cienki, oj cienki...
:crazy:
a na taką interpretację nie wpadłam, ale możliwa, możliwa :tooth:
Bo w GW napisali że 1000.
Fotki jakie dali oczywiście szkoda gadać.
No i szkoda, że nie mogłam przyjść i Was poznać
Wesele w bardzo bliskiej rodzinie miałam.
Kopiować, kopiować, kopiować...
:bigsmile:
Dzięki za fotorelacje!:whorship:
No i mam nadzieję na jakąś imprezkę w lipcu...
Na moje oko było na pewno więcej niż 1000 uczestników.
A Marsz był piękny. My musieliśmy się odłączyć na wysokości Pałacu Prezydenckiego, ale chwilkę postaliśmy sobie na uboczu i popatrzyliśmy na uczestników Marszu. Szli i szli i szli jeszcze długo, zanim zobaczyliśmy koniec. I to było takie radosne, tyle wózków, dzieci w różnym wieku, kobiet w stanie błogosławionym. Takie piękne, optymistyczne transparenty. I słyszeliśmy wypowiedzi przypadkowych przechodniów, spacerowiczów, którzy mówili jakie to fajne i jak dobrze, że zaznacza się takie wartości. Naprawdę się wzruszyłam.
Ja jestem za piknikiem. Tylko u nas ciężko się wstrzelić w wolną niedzielę. Na pewno nie możemy 12 i 19 czerwca, a reszta na razie wolna
To nie jest sprawa tylko organizacji które lubią dzieci.
Widzialam tez go w wiadomosciach:bigsmile:
Ale zdjęcia piękne )))) Normalnie miodzio ma serce (tylko żal i tak zostaje, że nie byliśmy
)
Weźmiemy piłki, może badminton, planszowki tez możemy, choć u nas fanami są raczej dzieci, a nie my.
Katarzyno, byłoby super.
Może już marcelina by się dołączyła?
Namora i Beci na filmie niestety nie znalazłem
Zbyszku dwa razy Was widziałam na filmie: na wstępie i na Szerokiej. Żona Zbyszka "udziela wywiadu" :clap:
Rotary Club?
Słałem Ci smsa wczoraj, zdrowiejcie!