Oliwa zmieszana z "wodą" z wegety (wiecie, ten płyn, co się zbiera, ten słony roztwór) , w tym wymieszane kawałki dyni i upieczone na blaszce (na papierze do pieczenia) - pychota
Ten dżem z rabarbaru jest świetny do popułdniowej herbaty. Ale ja tylko raz jadłam - mama mi zarekwirowała. Chyba jakiś smak z dzieciństwa się przypomniał, bo bardzo zadowolona.
A ile możesz? I po ile? Jak to wyjdzie cenowo? Mniej niż 5 kilo to.nie warto słać nawet. Kurcze, nie mam wyobraźni, ile to będzie objętościowo i oglądowo...
Komentarz
Jak juz otworze ten słoik
To ile ta wegeta może stać?
Dżemy dla.mnie.dobre
Dla reszty.tez za słodkie
Sama zjem
Tez dobrze
Nie pasteryzowalam
Oliwa zmieszana z "wodą" z wegety (wiecie, ten płyn, co się zbiera, ten słony roztwór) , w tym wymieszane kawałki dyni i upieczone na blaszce (na papierze do pieczenia) - pychota
@kociara
Dzięki
Moja dynia nie może się doczekac swojej kolejności
Może się zmibilizuje
@Daga K nie liczył główek.
Teraz będę wszędzie szła z wizytą z główką.
A jak tam rabarbar...?
I po ile? Jak to wyjdzie cenowo?
Mniej niż 5 kilo to.nie warto słać nawet.
Kurcze, nie mam wyobraźni, ile to będzie objętościowo i oglądowo...