Nie umiem tu wkleić zdjęcia... Zalando Lounge, szukasz aktualnej jeszcze dziś kampanii BeWear, czarna sukienka z malym rekawkiem lekko za kolano bez dekoltu. Taka dziewczęca, rozkloszowana z wiskozy.
potrzebuję pilnie różową sukienkę w której dobrze się tańczy (więc nie olówkowa) ale w której rozmiar 46 wygląda dobrze a nie nie nie dobrze (choć i tak nie dobrze no ale mus to mus)
@Małgorzata32, dwa razy tylko miałam na sobie. Ja mam różową, to były kolor na wyprzedaży, nie wiem czy jeszcze dostępny. Jest bardzo kobieca, ale nie wyzywająca, pięknie wydłuża szyję i podkreśla ramiona. Rękawy dość problematyczne np. przy jedzeniu albo gdy chce się założyć płaszcz z wąskim rękawem. Generalnie na plus, udany zakup.
Po tęczowej linii ubrań - nie wiem, czym jest h&m? Nie kupować , nie kupować, nie kupować. Gdzie się da, wybierać lepsze. Bardzo cenię sobie ubrania z nadrukiem AMDG. Zero stresu o reklamy z homo i tęczowa propaganda
Zimą jestem fanką swetrowych sukienek z golfem z Aliexpressu Ciepłe, dobrze się piorą, ułatwiają życie. Idealne pod płaszcz, do kozaków. Trochę za kolano.Cena przystępna - 50-60zł.Na razie mam dwie: brązową i zieloną. Czekam na błękitną
Tęczowe reklamy H&M są mi zupełnie obojętne, ale nie lubię specjalnie tego sklepu za kręcenie z jakością produktów. H&M słynie ze ciuchów "z welna"", w których jest domieszka 3-8 procent wełny do poliestru lub akrylu
Oj tam badziew. Ja kupiłam używany sweter hm od dziewczyny, piękny , jak nowy, 50% wełny i trochę alpaki, bardzo go lubię. I spódnice midi wiskozową letnią kiedyś kupiłam.
@Monira nie mam pojęcia ani jaki skład, ani jaki rozmiar ( kupujący zostawiają tam komentarze, ale ja ich nie czytam) kupuję na oko, sama mam 160cm wzrostu i rozmiar 36/38 co do składu to nie spodziewam się zbyt wiele, ale coraz częściej jestem zaskoczona jakością Aliexpressu miękkie, przyjemne, po praniu się nie zmienia- jak dla mnie wystarczy na codzienną sukienkę
@aga---p jestem niska i zawsze byłam chudzielcem, teraz na starość po prostu wracam do swojej wagi tak naprawdę mam 158cm, nawet nie 160.. a i włosy mam tak przerzedzone po ostatnich hormonalnych przejsciach, że musiałam krótko obciąć bo fatalnie wyglądały nie to co Ty @aga---p
Komentarz
- i tak wejsc w ten wywiad, to jest krotkie a fajne, 3 minutki
Kupiłam buty na lato, teraz
sukienkę a zimą cóż na siebie włożyć...
https://m.pl.aliexpress.com/item/33048154009.html?spm=a2g0n.orderlist-amp.item.33048154009&aff_trace_key=fbaa07ab585a43c6a48f455ede460a93-1573085457836-02445-UneMJZVf&aff_platform=msite&m_page_id=3082amp-I-2_qTCsbx4wRLiT92bhZQ1576266191066
https://m.pl.aliexpress.com/item/33060675689.html?spm=a2g0n.orderlist-amp.item.33060675689&aff_trace_key=fbaa07ab585a43c6a48f455ede460a93-1573085457836-02445-UneMJZVf&aff_platform=msite&m_page_id=7315amp-I-2_qTCsbx4wRLiT92bhZQ1576266364585
ani jaki skład, ani jaki rozmiar
( kupujący zostawiają tam komentarze, ale ja ich nie czytam)
kupuję na oko, sama mam 160cm wzrostu i rozmiar 36/38
co do składu to nie spodziewam się zbyt wiele, ale coraz częściej jestem zaskoczona jakością Aliexpressu
miękkie, przyjemne, po praniu się nie zmienia- jak dla mnie wystarczy na codzienną sukienkę
tak naprawdę mam 158cm, nawet nie 160..
a i włosy mam tak przerzedzone po ostatnich hormonalnych przejsciach, że musiałam krótko obciąć bo fatalnie wyglądały
nie to co Ty @aga---p