jeszcze parę koniecznych profesji się ujawni i okaże się, że wielodzietni sa samowystarczalni i mogą poprosić o secesję/autonomię z/w naszego 'nieszczęśliwego kraju' :shocked:
DOEtata - biorac pod uwage ze jeszcze wielu z nas samemu piecze chleb, robi wedliny, ma ogrodek itp... okazuje sie ze wymieniajac sie w naszym gronie roznymi uslugami, jestesmy samowystarczalni
Prowadzę szkolenia i jestem w tym bardzo dobra. Tematyka przeróżna, ale szczególnie ulubione było "Zasady etyczne w pracy socjalnej" (wiem, wiem, pracownicy socjalni nie są na tym forum ulubieni, ale ktoś ich czegoś uczyć musiał, nie) i szkolenie o postępowaniu z kobietą/rodziną po stracie dziecka. Teraz to się chyba przebranżowię i "Jak nie zwariować z dwiema małymi dziewczynkami i chcieć jeszcze dzieci?" od stycznia poprowadzę:cool:
[cite] E.milia:[/cite] Teraz to się chyba przebranżowię i "Jak nie zwariować z dwiema małymi dziewczynkami i chcieć jeszcze dzieci?" od stycznia poprowadzę:cool:
o to możemy się zgrać, ja poprowadzę szkolenia "jak nie zwariować z trzema małymi dziewczynkami i chcieć jeszcze dzieci?"
:di::di:
będziemy kasiorę traskać, a co!:ar:
"i jeszcze mogłabym doradzić o organizacji , jak w tych programach o porządku w domu
i inne jeszcze
ale ja tego nigdy nie robiłam dla innych,
no i brak papiera dla potwierdzenia
aha, jak by ktoś potrzebował sprzątaczki na przeprowadzki,albo oczyszczenie domu ze zbędnych klamotów, co by zyskać parę metrów
uważam , że mam mistrzostwo świata :bigsmile:"
Mistrzostwo świata! Postwierdzam!
:whorship:
bardziej niż "sprzedam", powinno być w dziale "usługi"
w KRAKOWIE: korepetycje z matematyki (program do gimnazjum włącznie i podstawowy poziom z liceum) i z angielskiego (do liceum włącznie) + mój Luby z chemii (on z kolei wszystkie szczeble, ze studiami chemicznopochodnymi włącznie)
[cite] mona:[/cite]"
aha, jak by ktoś potrzebował sprzątaczki na przeprowadzki,albo oczyszczenie domu ze zbędnych klamotów, co by zyskać parę metrów
Notuje, przeprowadzka z Wiednia do Poznania w fazie finałowej powoli. A Wrocław po drodze leży.
niestety Pan Bóg nie obdarzył mnie jakimikolwiek zdolnościami manualnymi. Raczej mi dał tzw "dwie lewe". Mam MU to trochę za złe.
to jak Ty robisz 'Amen' ???:shocked:
Spytaj się mojej małżonki. Mój brat to potrafi wiele manualnie, mi nawet sklejanie modeli nie wychodzi... bo mi łapy latają jakbym miał ciężką fazę parkinsona. Taki defekt.
Komentarz
- bizuteria srebrna, miedziana i pleciona - projekty wlasne i takie wg wizji klienta
- mydla, kremy i balsamy do ust - naturalne, bez konserwantow i innych swinstw
Sie polecam :bigsmile:
Ja mam nadzieję, że zanim będę tak strasznie wielodzietna, to wydam już chociaż jedną książkę - takie małe marzenie.
o to możemy się zgrać, ja poprowadzę szkolenia "jak nie zwariować z trzema małymi dziewczynkami i chcieć jeszcze dzieci?"
:di::di:
będziemy kasiorę traskać, a co!:ar:
i inne jeszcze
ale ja tego nigdy nie robiłam dla innych,
no i brak papiera dla potwierdzenia
Tutaj są moje prace na blogu u mojej Mistrzyni.
null
W dniach 15-16 lipca będę miała malutkie stoisko na Festynie Cysterskim w Wągrowcu.
Wielodzietnych z okolicy serdecznie zapraszam!
w KRAKOWIE: korepetycje z matematyki (program do gimnazjum włącznie i podstawowy poziom z liceum) i z angielskiego (do liceum włącznie) + mój Luby z chemii (on z kolei wszystkie szczeble, ze studiami chemicznopochodnymi włącznie)
:bt: do usług
No i zapłata też będzie wirtualnym piniądzem
Chciałabym, ale nie umiem
to jak Ty robisz 'Amen' ???:shocked: