hmm a co dokładnie robi ten zelator?
za Chiny ludowe nic nie kumam o co chodzi w róży
:shocked: poza tym, że mam odmawiać codziennie jedną dziesiątkę? czy 5 dziesiątek?
to ja teraz z czystym sumieniem będę rzadziej zaglądała na forum i zajmę się czymś relaksującym..
hehe, a tak naprawdę to magisterka wzywa i Pan Bóg zesłał mi Was Dziewczyny - dzięki Wam będę mogła rzadziej zaglądać na forum pod pretekstem, że "tylko sprawdzę czy przypadkiem nikt nowy do Róży nie chce dołączyć...." :ah:
[cite] Haku:[/cite]hmm a co dokładnie robi ten zelator?
:shocked: poza tym, że mam odmawiać codziennie jedną dziesiątkę? czy 5 dziesiątek?
Haku - każda osoba w Róży odmawia dziennie jedną dziesiątkę (przez cały miesiąc tą samą) - 20 osób odmawia więc cały różaniec (polecam post #1 i #123
Zelator trzyma rękę na pulsie, dopisuje nowych, jest odpowiedzialny za grafik (co miesiąc zmiana tajemnic)
Jak zacznie się tworzyć 4. Róża, to chyba wiem, kto będzie jej Zelatorką...
Czy nasza Róże są zgłoszone oficjalnie? Jeśli nie, myślę, że warto. Polecam artykuł Romana Misiewicza z aktualnego "Uważam Rze". Krucjata różańcowa za Ojczyznę to strona, gdzie zarejestrowanych jest już 33 512 osób. Zgłośmy i nasze 60.
Zacytuję fragment artykułu:
(...) na Węgrzech zwycięstwo partii chrześcijańskich (...) nie nastąpiło od razu. (...) aby do niego doszło, od 2006 roku ponad milion Węgrów codziennie odmawia różaniec.
(...)
W smutnych latach 40-tych ubiegłego wieku dwóch prymasów - Węgier (József Midszenty) i Polski (August Hlond) wygłosiło proroctwa. Były one bardzo do siebie podobne. Pierwszy z nich powiedział, że jeżeli przynajmniej milion Węgrów będzie odmawiać codziennie Różaniec, wówczas można być spokojnym o przeszłość tego kraju. Nasz prymas zapisała zaś w swych notatkach opublikowanych w "Acta Hlondiana", że "jedyną bronią, której Polska używjąc, odniesie zwycięstwo - jest Różaniec. On tylko uratuje Polskę od tych strasznych chwil, jakimi może narody będą karane za swą niewierność względem Boga."
Komentarz
Iśkaaaa.... to Ktoś do Ciebieeee! :tooth:
Tomira - witam w 3. Róży :hugging:
To kto jeszcze, kto jeszcze?:hugging:
to ja teraz z czystym sumieniem będę rzadziej zaglądała na forum i zajmę się czymś relaksującym..
hehe, a tak naprawdę to magisterka wzywa i Pan Bóg zesłał mi Was Dziewczyny - dzięki Wam będę mogła rzadziej zaglądać na forum pod pretekstem, że "tylko sprawdzę czy przypadkiem nikt nowy do Róży nie chce dołączyć...." :ah:
także proszę o modlitwę!
Haku - każda osoba w Róży odmawia dziennie jedną dziesiątkę (przez cały miesiąc tą samą) - 20 osób odmawia więc cały różaniec (polecam post #1 i #123
Zelator trzyma rękę na pulsie, dopisuje nowych, jest odpowiedzialny za grafik (co miesiąc zmiana tajemnic)
Jak zacznie się tworzyć 4. Róża, to chyba wiem, kto będzie jej Zelatorką...
ale najpierw muszę załapać o co chodzi.
Czy jest jeszcze wolne miejsce w jakiejś Róży?
od kiedy mam mówić?
Iśka Cię dopisze
:bj::bj::bj::bj:
Pompejanko, rozwaliłaś mnie! :ag:
Zabrzmiało niczym Ave Zelatorka!
Widzicie Dziewczyny, mówiłam, że to jest fucha! :bigsmile:
Zacytuję fragment artykułu:
(...) na Węgrzech zwycięstwo partii chrześcijańskich (...) nie nastąpiło od razu. (...) aby do niego doszło, od 2006 roku ponad milion Węgrów codziennie odmawia różaniec.
(...)
W smutnych latach 40-tych ubiegłego wieku dwóch prymasów - Węgier (József Midszenty) i Polski (August Hlond) wygłosiło proroctwa. Były one bardzo do siebie podobne. Pierwszy z nich powiedział, że jeżeli przynajmniej milion Węgrów będzie odmawiać codziennie Różaniec, wówczas można być spokojnym o przeszłość tego kraju. Nasz prymas zapisała zaś w swych notatkach opublikowanych w "Acta Hlondiana", że "jedyną bronią, której Polska używjąc, odniesie zwycięstwo - jest Różaniec. On tylko uratuje Polskę od tych strasznych chwil, jakimi może narody będą karane za swą niewierność względem Boga."
A emotikonki mam stąd (wklejasz jak zdjęcie:) http://www.emotka.pl/emocje.php
Jesteś dopisana - możesz już odmawiać
Kochani! Uwaga - jeszcze tylko 4 osoby!!!
ZAPRASZAMY!!!
:fw::fw::fw::fw:
Tylko powiedzcie którą odmawiać, albo gdzie tej informacji poszukać!
Formalności załatwi Iśka, Zelatorka Twojej Róży
dzięki Ci!
(Mała rzecz, a cieszy!):bigsmile:
Biorę 4 Światła - Przemienienie na górze Tabor. Od dziś.