Jako że Iśka chyba nie zaglądała tu ostatnio, pozwolę sobie na chwilę przejąć jej rolę wpisywania w grafik.
ekhm ekhm... więc tak:
Chabrowka - Przemienienie na Górze Tabor
H. (od Magmondy) - Droga Krzyżowa
Asia Ś. - Ustanowienie Eucharystii (wątek siostrzany)
Agula - no właśnie.. Może być tajemnica V bolesna? (Asia Ś. była o dzień szybsza
Myślę, że każdy wie, o co chodzi i jaką tajemnicę przejmuje, ale wszystko znajdzie się też na pierwszej stronie.
Dwie sprawy z tym związane:
Pierwsze primo
a) AgaMaria (1. Róża), MAFJa (2. Róża), Ania (Ania i Adam, 3. Róża) - odmawiają dodatkowo modlitwy początkowe (jako że rozpoczynają nasze różańce)
b) Gigi (1. Róża), Janusz (mąż C., 2. Róża), Adam (3. Róża) -
odmawiają "Pod Twoją obronę" w intencjach papieża (jako że kończą różańce)
Drugie primo:
Abyśmy wiedziały (Iśka, Magmonda i ja), do kogo uderzać z indywidualnym przypomnieniem, bardzo proszę wszystkie osoby z Róż o podziękowanie mi za ten wpis (:ag:). Oczywiście, jest on bardzo piękny i w ogóle godny Mickiewicza, ale chodzi głównie o to, żebyśmy wiedziały, kto nie przeczytał tego przypomnienia
dobra, podziękowałam Kresowianko, żeby nie było
A w ogóle to przez ten wątek nie mogę uwolnić się od orga, bo przecież muszę się zalogować, żeby nie czytać i nie przewijać wszystkiego od początku.
Ludzie, no...
Komentarz
o, jeszcze tu są fajne: http://emoty.blox.pl/html
Drodzy, dzięki za mobilizację
Niedługo zmiana tajemnic tak?
Kresowianko, ale będziesz miała pracy z tym przepisywaniem liczb...
Wątek :Róże za Ojczyznę -Zapraszamy-jeszcze 6 osób! Również osoby spoza FORUM! (w Poczekalni)
E: Coś nie mogę wkleić poprawnie, podaję tytuł wątku:shamed:
Jako że Iśka chyba nie zaglądała tu ostatnio, pozwolę sobie na chwilę przejąć jej rolę wpisywania w grafik.
ekhm ekhm... więc tak:
Chabrowka - Przemienienie na Górze Tabor
H. (od Magmondy) - Droga Krzyżowa
Asia Ś. - Ustanowienie Eucharystii (wątek siostrzany)
Agula - no właśnie.. Może być tajemnica V bolesna? (Asia Ś. była o dzień szybsza
ekhm.....
mamy komplet w 3. Róży!!!!
:cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:
:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:
biorąc pod uwagę trudności i czas w jakim się formowała....
oraz to, że trudno będzie prawdopodobnie znaleźć kolejne 20 osób...
zaczynamy formować 4. R??ŻĘ!!!!! (A CO!)
:jumping::jumping::jumping::jumping::jumping::jumping::jumping::jumping:
impossible is nothing....:cool:
:bigsmile:
Hurra!!!!:jumping::jumping::jumping:
Ale ten czas leci....
Wiecie co?
To tak na początek!
Czego?
Ano Apelu do Członków wszystkich R??Ż!
Już niedługo, we czwartek ZMIANA TAJEMNIC!
Myślę, że każdy wie, o co chodzi i jaką tajemnicę przejmuje, ale wszystko znajdzie się też na pierwszej stronie.
Dwie sprawy z tym związane:
Pierwsze primo
a) AgaMaria (1. Róża), MAFJa (2. Róża), Ania (Ania i Adam, 3. Róża) - odmawiają dodatkowo modlitwy początkowe (jako że rozpoczynają nasze różańce)
b) Gigi (1. Róża), Janusz (mąż C., 2. Róża), Adam (3. Róża) -
odmawiają "Pod Twoją obronę" w intencjach papieża (jako że kończą różańce)
Drugie primo:
Abyśmy wiedziały (Iśka, Magmonda i ja), do kogo uderzać z indywidualnym przypomnieniem, bardzo proszę wszystkie osoby z Róż o podziękowanie mi za ten wpis (:ag:). Oczywiście, jest on bardzo piękny i w ogóle godny Mickiewicza, ale chodzi głównie o to, żebyśmy wiedziały, kto nie przeczytał tego przypomnienia
+++
Skład Apostolski, Ojcze Nasz, 3 Zdrowaś Mario, Chwała Ojcu
Bo teraz odmawiasz Zesłanie Ducha Świętego, tak?
A w ogóle to przez ten wątek nie mogę uwolnić się od orga, bo przecież muszę się zalogować, żeby nie czytać i nie przewijać wszystkiego od początku.
Ludzie, no...
Uaktualniona została lista w pierwszym poście - jeżeli ktoś chce sprawdzić jaką tajemnicę przejmuje, odsyłam tam
Dzięki!!!
Ok. Czyli przesuwamy się do przodu.
Hej, hej - jesteście? :swingin:
#414, strona 14, szukać od dołu strony - będzie szybciej :)