Małgosiu, Weronika wygląda dużo lepiej niż na poprzednich zdjęciach. I patrzy na nas ze zdjęcia. Będę się modlić mając to spojrzenie w pamięci. Usciskaj ją od wszystkich orgowych ciotek i wujków!
Naprawdę. Chwała bogu za miejsca i przestrzenie, w których jest nadzieja na zdrowie...
Nie uwierzyłam, że to ta sama dziewczynka..., Małgosiu! :-D
Będe się teraz najmocniej modlić o siły dla niej... Potrzeba jej ich!
+++
â?? Dziecko. â?? Chory. â?? Czy nie odczuwasz chęci, aby pisać te słowa z dużej litery? Albowiem dla duszy zakochanej dzieci i chorzy są właśnie Nim samym.
Dziś z okazji Światowego Dnia Chorego Weronika wraz z innymi chorymi dziećmi uczestniczyła dziś we Mszy Św, którą w CZD odprawił Ks. Abp Henryk Hoser SAC.
Podobno wydarzenie to relacjonowała TV Trwam.
:bigsmile:
Dziś mąż zabrał do szpitala młodsze rodzeństwo Weroniki- Pawła i Julię.
Weronika bardzo się ożywiła na ich wizytę. W pewnym momencie Paweł puścił...bąka. Weronika na ten incydent zareagowała...śmiechem.
Ale wieczorem miało miejsce jeszcze inne zdarzenie...
Ponieważ ze ze względu na złamaną rękę i przykurcze trudno jest ubierać Weronikę zalecono nam ubieranie jej w luźniejsze ciuchy. I tak Weronika korzysta np z moich bluz...
Ale oczywiście mój mąż bardzo wziął sobie to zalecenie do serca. I dziś, kiedy przyjechał po mnie do szpitala przywiózł Weronice.....swoją koszulkę...Rozmiar-męskie XL. Cały dumny z siebie wyciągnął ową koszulkę i pokazuje córce:
-Zobacz, jaką fajną koszulkę Ci przywiozłem! Nówka sztuka!
Weronika tylko spojrzała...I w tym momencie parsknęła takim śmiechem, że szok!
Razem z nią śmiali się wszyscy na sali :bigsmile:
Znaczy- reakcja jak najbardziej prawidłowa!!! Ona zawsze miała poczucie humoru...
Odbieramy to jako krok milowy na drodze do pełnego powrotu świadomości...
Komentarz
+++
Modlitwa za Rafała
Nie uwierzyłam, że to ta sama dziewczynka..., Małgosiu! :-D
Będe się teraz najmocniej modlić o siły dla niej... Potrzeba jej ich!
+++
Droga > Miłość Boga > Punkt 419
â?? Dziecko. â?? Chory. â?? Czy nie odczuwasz chęci, aby pisać te słowa z dużej litery? Albowiem dla duszy zakochanej dzieci i chorzy są właśnie Nim samym.
+
Podobno wydarzenie to relacjonowała TV Trwam.
:jumping::jumping::jumping::jumping::jumping:
To świadczy nie tylko o powrocie jej świadomości, ale również myślenia.
I teraz już wiemy na pewno, że uśmiechanie się Weroniki jest w pełni świadomą reakcją.
Chwała Panu!
To cudownie!
Oczywiście nadal +++
Dziś mąż zabrał do szpitala młodsze rodzeństwo Weroniki- Pawła i Julię.
Weronika bardzo się ożywiła na ich wizytę. W pewnym momencie Paweł puścił...bąka. Weronika na ten incydent zareagowała...śmiechem.
Ale wieczorem miało miejsce jeszcze inne zdarzenie...
Ponieważ ze ze względu na złamaną rękę i przykurcze trudno jest ubierać Weronikę zalecono nam ubieranie jej w luźniejsze ciuchy. I tak Weronika korzysta np z moich bluz...
Ale oczywiście mój mąż bardzo wziął sobie to zalecenie do serca. I dziś, kiedy przyjechał po mnie do szpitala przywiózł Weronice.....swoją koszulkę...Rozmiar-męskie XL. Cały dumny z siebie wyciągnął ową koszulkę i pokazuje córce:
-Zobacz, jaką fajną koszulkę Ci przywiozłem! Nówka sztuka!
Weronika tylko spojrzała...I w tym momencie parsknęła takim śmiechem, że szok!
Razem z nią śmiali się wszyscy na sali :bigsmile:
Znaczy- reakcja jak najbardziej prawidłowa!!! Ona zawsze miała poczucie humoru...
Odbieramy to jako krok milowy na drodze do pełnego powrotu świadomości...
Brawo Weroniko - Rodzice jesteście b dzielni
+++