Byłam dziś u Weroniki calutki dzień...
W kiepskiej kondycji dzisiaj była...Bardzo spastyczna, zmeczona i nie chciała wspólpracować na ćwiczeniach...Wprwadzie postępy robi, ale baaardzo, bardzo powoli...
Oj, dłuuuuda droga przed nia...
Odleżyna na głowie dziś nieco lepiej wygląda- zastosowano jakąś maśc z antybiotykiem. Ale Weronika zaczęła gorączkować...I to nas martwi...
Co do żywienia, to też mam wrażenie, że ta dieta jest niewystarczająca...Wprawdzie donosimy jej jedzenie z domu, ale tak bez kontroli i ustalenia z dietetyczką...Problemem jest, że i=ona nie dryzie, a więc dostaje jedynie produkty zmiksowane. Dziś miałam porozmawiać z lekarzem prowadzącym w sprawie tej diety, ale się nie udało...
W ogóle, to Weronika ma bardzo wypełniony dzień- jedne zajęcia gonią kolejne:
ćwiczenia na sali, masaże, teraspia zajęciowa,psycholog, logopeda...Wszystko zaplanowane co do godziny...A i odpoczynek też jej potrzebny...Nie dziwne, że się buntuje.
:bigsmile:
Badania EEg nie miała. Chyba będzie w środę- podejrzewają u niej padaczkę...
Kiedyś opiekowałam się straszą panią, kóra leżala w szpitalu i lekarz prosił, żeby przynosić zmiksowaną zupę z dużą ilością mięsa (kurczaki). Może chodziło właśnie o białko?
Komentarz
Idusia dziś się spózniłaś:bigsmile:
W kiepskiej kondycji dzisiaj była...Bardzo spastyczna, zmeczona i nie chciała wspólpracować na ćwiczeniach...Wprwadzie postępy robi, ale baaardzo, bardzo powoli...
Oj, dłuuuuda droga przed nia...
Odleżyna na głowie dziś nieco lepiej wygląda- zastosowano jakąś maśc z antybiotykiem. Ale Weronika zaczęła gorączkować...I to nas martwi...
Co do żywienia, to też mam wrażenie, że ta dieta jest niewystarczająca...Wprawdzie donosimy jej jedzenie z domu, ale tak bez kontroli i ustalenia z dietetyczką...Problemem jest, że i=ona nie dryzie, a więc dostaje jedynie produkty zmiksowane. Dziś miałam porozmawiać z lekarzem prowadzącym w sprawie tej diety, ale się nie udało...
W ogóle, to Weronika ma bardzo wypełniony dzień- jedne zajęcia gonią kolejne:
ćwiczenia na sali, masaże, teraspia zajęciowa,psycholog, logopeda...Wszystko zaplanowane co do godziny...A i odpoczynek też jej potrzebny...Nie dziwne, że się buntuje.
:bigsmile:
Badania EEg nie miała. Chyba będzie w środę- podejrzewają u niej padaczkę...
Oj duuuużo się dzieje!
Weronika ma już założone subkonto w fundacji "Zdążyć z pomocą", na które można dokonywać wpłat.
Gdyby ktoś Z Was zechciał pomóc finansowo wpłacając chociażby 1% podatku na rehabilitację Weroniki, będziemy bardzo, bardzo wdzięczni!
Jak przekazać 1% podatku? Szczegóły tu:
1% dla Weroniki
http://fundacja.dzieciom.pl/images/pit2010wzor.jpg
Numer ewidencyjny Weroniki to 16128
Można również dokonywać indywidualnych wpłat na rzecz Weroniki
Więcej informacji tu:
darowizna na pomoc i ochronę zdrowia
Z góry dziękujemy w imieniu Weroniki.
Bóg Wam zapłać!