Dziwnie to zabrzmi,a;le proszęWas za męża który ma "ubaw" jak żona się modli.
mój mnie ostatnio zapytał czy musimy syna na religię posyłać !
też ma prześmiewny stosunek wyniesiony z domu, odpowiedziałam mu wprost i bez gniewu, że ja wierzę w Boga i to są te najważniejsze wartości, co do których chciałabym, zeby nasze dziecko się ich w życiu trzymało
ale i tak się kochamy, więc złego słowa na nie go nie powiem
ps to tylko dzięki Wam odważyłam się sama przed sobą na tak otwarte wyznanie wiary
Haczorowi przedłużyli staż - być może od razu na 2 mce Dziś dowiedział się, że mimo wymaganej minimalnej liczby 20 osób, wystartuje kierunek dla 4. Dzięki za wsparcie
Hejka, dzięki Bogu za tyle dobrych wieści. Małż mój się stara. Co prawda gier komputerowych zupełnie nie porzucił. Na to, to mu jedynie rekolekcje rok temu na jakiś czas pomogły, ale się chłopisko stara...dziś przytargał pożywienie dla mnie, zebym nie musiała się od pracy odrywać...
Poprawię się z tą modlitwą za mężów, bo przyznam się, że bardzo łatwo ją eliminuje z programu dnia
Komentarz
Jak tam u was,dziewczyny?
mój mnie ostatnio zapytał czy musimy syna na religię posyłać !
też ma prześmiewny stosunek wyniesiony z domu, odpowiedziałam mu wprost i bez gniewu, że ja wierzę w Boga i to są te najważniejsze wartości, co do których chciałabym, zeby nasze dziecko się ich w życiu trzymało
ale i tak się kochamy, więc złego słowa na nie go nie powiem
ps to tylko dzięki Wam odważyłam się sama przed sobą na tak otwarte wyznanie wiary
Ostatnio nawet za męża i z mężem - modlimy się prawie co wieczór razem.
przyznaję , zapomiałam o modlitwie za mężó kilkakrotnie...
i efekty lenistwa, niedbalstwa są
diabeł nie śpi
źle między nami, wiele spraw sypie się
bezsilność ogarnia mnie
jednak dzis przemodliłam kilka pięknych modlitw przez was zamieszczonych
i myślę że będzie lepiej
trudna sztuka z mojego chłopa...
proszę pomóżcie
B.
Babko4, wiesz, że zawsze można zacząć od początku?
Też modlitwę za naszych mężów ostatnio bardzo zaniedbałam, więc wracam...codziennie Pod Twoją Obronę - w intencji naszych małżonków
dziękuję wszystkim
widać poprawę
jakiś spokojniejszy weekend
i przyjechali przyjaciele 2 lata nie widziani :-)
a w niedzielę syn był u spowiedzi i komuni św.
a wieczorem aqua park :-)
Chwała Panu!
Dziś dowiedział się, że mimo wymaganej minimalnej liczby 20 osób, wystartuje kierunek dla 4.
Dzięki za wsparcie
Same dobre wiadomości:)
to za naszych mężów +++
Hejka, dzięki Bogu za tyle dobrych wieści. Małż mój się stara. Co prawda gier komputerowych zupełnie nie porzucił. Na to, to mu jedynie rekolekcje rok temu na jakiś czas pomogły, ale się chłopisko stara...dziś przytargał pożywienie dla mnie, zebym nie musiała się od pracy odrywać...
Poprawię się z tą modlitwą za mężów, bo przyznam się, że bardzo łatwo ją eliminuje z programu dnia
">Brakuje 12 osób do 200 )
to modlę się to przeklinam...
wypedzić "złego" musze
zamieszania wiele ostatnio
to ja siebie muszę zmieniać ,nie on
ani sąsiad, ni sąsiadka
ani forum, ani babka
tylko Panie ja
musze więcej modlić się...
Agax4,
też zdarza mi się nie pomodlić w tym klubie, zatem mobilizacja
też często myślałam myślałam o Twoim mężu, jak znosi huśtawki pogodowe
mnie spina nogę, rozpiera policzki i twarz etc.
deszcze idą, stąd takie doznania
neurologowcy tak mają
A ja dziś egzorcyzm +++