Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Klub Rozmodlonych Żon - Módlmy się za naszych mężów - Jest nas 231!

14244464748

Komentarz

• Podbijam!

Przyznaję, że na długo o tym zapomniałam, ale wracam! :)

+
  • Trudne jest małżeństwo, zwłaszcza jak się je zaczyna od D... za przeproszeniem strony, tak jak my.
    Modlitwy dużo potrzeba. I morza cierpliwości... I ćwiczenia w cnocie milczenia. To ostatnie z lektury dzienniczków św Faustyny z których wbrew pozorom bardzo wiele można wynieść również do życia małżeńskiego. 

+++
  • Nigdy na Dzienniczek tak nie spojrzałam...

Ale napisze ze ta wscieklosc na męża przeszła mi wtedy dość szybko ;)
  • Ja pamietam o modlitwie codziennie.
  • @wypyszka - przeoczyłam Twoją prośbę o dołączenie, dopisałam Cię teraz z @Eweli
  • Dziękuję a w modlitwie za mężów trwam
  • Trwam na modlitwie.
    Efekty zadziwiające!

@Haku , dzieki za inicjatywę, bo mnie zmobilizowała.
  • I ja dziękuję za propozycję wstąpienia do Klubu. Pamiętam, jak było wtedy. Dziś jest o niebo lepiej. Bo jak ma być, kiedy tyle sób się modli?
  • Mój małż najukochańszy, a ja zaniedbałam tę modlitwę po całości  :\">
    Czas wrócić.

Wracam JUŻ.
  • okej, się dopiszę co mi tam. najwyżej się nam w pewnych kwestiach poprawi i nie będę miała na co narzekać ;), przestanę zrzędzić i rodzina mnie nie pozna.

a mężu memu obecnie wsparcie duchowe (szczególnie!) potrzebne.
  • dziękuję za dopisanie.
  • Zrobiłam stronę na facebooku: https://www.facebook.com/KlubRozmodlonychZon/
    I wykupiłam domenę www.klubrozmodlonychzon.pl

Tylko stron nie umiem robić =))

• Moze Greg, skorek,jacol, Maciek by cos wydlubali, tylko zalezy co tam chcesz. Uderzaj do nich. :)
  • Może się douczę i mi wyjdzie? Domena za 0zł na rok. Czyli chyba trzeba kupić serwer i potem stronę postawić. Idea modlitwy za męża warta każdego wysiłku ;)
  • Stworzyłam na fb zamkniętą grupę, kto z-fb-kowany, niech dołącza:
    https://www.facebook.com/groups/654804117950061/

• dzięki za przypomnienie.....................................
    mam zaległości.....
  • Po prostu zacznij od nowa :)
  • Też zaczynam i kontynuuję  :\">
    Małż po urlopie ok, a teraz po tygodniu pracy widzę, że nie wyrabia...zmęczony, nerwowy 
    :(

• A można kogoś spoza forum zaprosić?
  • Szukamy chętnych do 6stej róży za naszych mężów, może rozmodlone żony się skuszą?
  • Drogie rozmodlone żony, jest nas 225. Róż za mężów 5, co nam daje 100 modlących się w różach i 125 bez róż jeszcze. W 6 róży na dzień dzisiejszy 15 wolnych miejsc, a więc aż 15 żon na jedno miejsce w róży wypada! Spieszcie się do miejsc w róży, bo będziecie musiały zakładać siódmą! ;)
  • Modlitwa w Róży przynosi owoce!
  • kurka,no nie wiem,siedzę w dwóch różach i pompie.a z drugiej strony i tak codziennie dziesiątek za mężów naszych odmawiam.przemyślam.
  • @Predikata myśl, myśl, w róży za jedną dziesiątkę łask masz jak za cały różaniec, nigdzie takiej promocji nie znajdziesz ;)
  • hmmmm, no to myślę dalej.
  • @predi- Ty nie mysl za duzo :) ja Cie wpisze na liste i tyle :P
  • tylko proszę mi innego patrona zmontować, JPII mnie nie bardzo przekonuje ;)
  • UWAGA, UWAGA, w szóstej róży za mężów zostało już tylko 5 miejsc! Tajemnice Chwalebne, KOMU? KOMU?
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.