@Haku jestem wpisana jako ka-na na 99. miejscu (na liście na pierwszej stronie) zaprzestałam tej modlitwy dawno temu, proszę o wykreślenie wybaczcie ">
DO ANIOŁA STRÓŻA MĘŻA Pozdrawiam Cię, Aniele Stróżu mojego męża, błogosławię Boga obecnego w Tobie i proszę, abyś udzielał mi potrzebnych pouczeń i rad, jak powinnam postępować wobec mojego męża, ponieważ Ty go lepiej znasz ode mnie. Niech jego miłość do mnie wzrasta i nas łączy, abyśmy wspólnie dochowali sobie wierności tak jak przysięgaliśmy to sobie wobec Boga, i osiągnęli szczęście wieczne. Pomóż mu w życiu usuwać wszystko, co może zagrozić trwałości i wierności naszego małżeństwa. Uwielbiam Boga obecnego w Tobie i dziękuje za wszystkie otrzymane za Twoim pośrednictwem łaski Boże. Amen.
Dziękuję wszystkim za modlitwę. Jednak siła modlitwy jest ogromna! Moje problemy zostają powoli za nami. Nie byłoby to możliwe, gdyby nie wasze modlitwy. Mam nadzieje, że Pan bóg pomoże nam odbudować nasze relacje i nasze małżeństwo
U nas na krawędzi mąż się skłonił do terapii małżeńskiej... Staram się go nie strącić w przepaść i współpracować z Bogiem.... i z mężowym Aniołem Stróżem.
Mnóstwo cierpliwości to ode mnie wymaga bo ja bym chciała wszystko od razu.. :P
Tak, tak, casami trzeba duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo czasu. Mnie to zajęło kilka lat. Nie trzeba nikogo poganiać - ani Pana Boga, ani siebie, ani męża. Tylko to ostatnie (niepoganianie) jest w tym chyba najtrudniejsze.
Komentarz
jestem wpisana jako ka-na na 99. miejscu (na liście na pierwszej stronie)
zaprzestałam tej modlitwy dawno temu, proszę o wykreślenie
wybaczcie
">
Tzn sie nie dopisze, tylko prosze o dopisanie
PRZEPRASZAM
i postaram sie zadośćuczynić
zapominalstwo tez moim udziałem
ponawiam modlitwy
Pozdrawiam
Cię, Aniele Stróżu mojego męża, błogosławię Boga obecnego w Tobie i
proszę, abyś udzielał mi potrzebnych pouczeń i rad, jak powinnam
postępować wobec mojego męża, ponieważ Ty go lepiej znasz ode mnie.
Niech jego miłość do mnie wzrasta i nas łączy, abyśmy wspólnie dochowali
sobie wierności tak jak przysięgaliśmy to sobie wobec Boga, i osiągnęli
szczęście wieczne. Pomóż mu w życiu usuwać wszystko, co może zagrozić
trwałości i wierności naszego małżeństwa. Uwielbiam Boga obecnego w
Tobie i dziękuje za wszystkie otrzymane za Twoim pośrednictwem łaski
Boże.
Amen.
+
Staram się go nie strącić w przepaść i współpracować z Bogiem.... i z mężowym Aniołem Stróżem.
Mnóstwo cierpliwości to ode mnie wymaga bo ja bym chciała wszystko od razu.. :P
227. melisa
http://wielodzietni.org/discussion/24053/roza-za-dowolne-malzenstwa-w-kryzysie-p-w-rodzicow-sw-teresy-od-dzieciatka-jezus/p1
Osoba chętna natychmiast przystępuje do modlitwy
edit: NIEAKTUALNE
+++