Ja również przypominam siebie i @mamę_malwinę, prosiłyśmy o dopisanie będąc w poczekalni. Nie wiem czy jest tam jakaś odpowiedź bo dostęp do poczekalni się nam skończył.
Kochane zony jak może wiecie w ubiegłym roku przeżywałam z mężem kryzys małżeński, który trwał 8 miesięcy . Od grudnia w czasie odmawiania nowenny pompejanskiej kryzys został zniwelowany . Modlitwa działa i jest potężniejsza niż niewiadoma jakie inne zabiegi . U mnie nadal dobrze . Mąż mnie ciagle zaskakuje pozytywnie . No to jest coś niesamowitego . Dlatego wszystkim Nowym Żonom gorąco polecam modlitwę za mężów .... Choćby dla swojego dobra .
DO ANIOŁA STRÓŻA MĘŻA Pozdrawiam Cię, Aniele Stróżu mojego męża, błogosławię Boga obecnego w Tobie i proszę, abyś udzielał mi potrzebnych pouczeń i rad, jak powinnam postępować wobec mojego męża, ponieważ Ty go lepiej znasz ode mnie. Niech jego miłość do mnie wzrasta i nas łączy, abyśmy wspólnie dochowali sobie wierności tak jak przysięgaliśmy to sobie wobec Boga, i osiągnęli szczęście wieczne. Pomóż mu w życiu usuwać wszystko, co może zagrozić trwałości i wierności naszego małżeństwa. Uwielbiam Boga obecnego w Tobie i dziękuje za wszystkie otrzymane za Twoim pośrednictwem łaski Boże.
Komentarz
Ale widzę ile dobrego zrobiła ta modlitwa dla nas. I mimo wszystko.....
a mąż jakby o wiele lepszy dla mnie
pewnie to on za mnie się modli
"Fireprof czy Wall " jak nic
+++
+
+
http://swiatlopana.com/11716/film-o-sile-modlitwy/
Polecam!
Zwłaszcza tym w kryzysie
Pozdrawiam
Cię, Aniele Stróżu mojego męża, błogosławię Boga obecnego w Tobie i
proszę, abyś udzielał mi potrzebnych pouczeń i rad, jak powinnam
postępować wobec mojego męża, ponieważ Ty go lepiej znasz ode mnie.
Niech jego miłość do mnie wzrasta i nas łączy, abyśmy wspólnie dochowali
sobie wierności tak jak przysięgaliśmy to sobie wobec Boga, i osiągnęli
szczęście wieczne. Pomóż mu w życiu usuwać wszystko, co może zagrozić
trwałości i wierności naszego małżeństwa. Uwielbiam Boga obecnego w
Tobie i dziękuje za wszystkie otrzymane za Twoim pośrednictwem łaski
Boże.
@Karolinamika, @MamaWeroni wołam was!