Dłużej na nią patrząc domyśliłam się, że to jednak kiecka dla dzieci (z kroju w biuście zwłaszcza), choć na którejś stronce wyczytałam, że z damskiej kolekcji. No i rzeczywiście- znalazłam ją na allegro, za 55 zł, w rozmiarach 104 i 110....
Nie Argento , niestety nie ja. Ale mój styl, pewnie jak dla Brawaria za krótki, lub zbyt frywolny ale dla mnie liczy się zdanie mojego męża jeśli już. No i figura nie ta....
Kate, wygląda elegancko i efektownie, ale to zupełnie nie mój styl...sobą się czuję np w: białe lniane spodnie, biały t-shirt albo dla odmiany biała bluzka koszulowa ale z bawełny, do tego żakiecik dżinsowy beżowy, jakaś apaszka ewentualnie...
albo bluzka żyworóżowa, też białe spodnie, kapelusz słomkowy
spódnica biała do kolan z aplikacją małą koronkową, do tego różne kolorowe topy, raczej luźne niż obcisłe
teraz mamy Komunię chrześnicy małża i trochę mam problem, co kupić sensownego eleganckiego, w dużym rozmiarze
Macie jakieś sugestie???
Lubię jasne kolory i lepiej się czuję chyba w kostiumach niż w sukienkach
Mam chyba typ urody i figury bardziej klasyczno-sportowy niż sukienkowy
Ja bardzo lubię takie sukienki, jakie pokazała ProMama, tylko... czy taki dekolt można jeszcze uznać za skromny? Pytam całkiem poważnie i bez złośliwości...
Kate jest ładna, zgrabna, wysportowana, ale taka jakaś odrealniona...wyobrazacie sobie ją w polskich warunkach...i tak gdzieś mam do niej jakieś zastrzeżenia, ma sprytne oczy, nie wiem, czy bym się z nią zaprzyjaźniła...
dla mnie typ urody trochę "cwaniurka"
ale to subiektywny osąd - to może być przemiła kobieta
wolę bardziej niewinną urodę albo tragiczną, dojrzalszą, taką na jakiej twarzy widać, że coś przeżyła, jest naturalna
Komentarz
i jeszcze
JA CHCĘ NOWĄ SUKIENKĘ!!!
Pierwsza wklejona przez Berenikę - suuuper Chyba najbardziej mi się podoba a taką ma moja 2-latka Magda - dostała w prezencie:) - wygląda ślicznie
K
Chociaż ja jednak preferuję lekko dłuższe spódnice, bo nie mam takich kolan
Ale mój styl, pewnie jak dla Brawaria za krótki, lub zbyt frywolny ale dla mnie liczy się zdanie mojego męża jeśli już. No i figura nie ta....
:P
Kate, wygląda elegancko i efektownie, ale to zupełnie nie mój styl...sobą się czuję np w: białe lniane spodnie, biały t-shirt albo dla odmiany biała bluzka koszulowa ale z bawełny, do tego żakiecik dżinsowy beżowy, jakaś apaszka ewentualnie...
albo bluzka żyworóżowa, też białe spodnie, kapelusz słomkowy
spódnica biała do kolan z aplikacją małą koronkową, do tego różne kolorowe topy, raczej luźne niż obcisłe
teraz mamy Komunię chrześnicy małża i trochę mam problem, co kupić sensownego eleganckiego, w dużym rozmiarze
Macie jakieś sugestie???
Lubię jasne kolory i lepiej się czuję chyba w kostiumach niż w sukienkach
Mam chyba typ urody i figury bardziej klasyczno-sportowy niż sukienkowy
Kate jest ładna, zgrabna, wysportowana, ale taka jakaś odrealniona...wyobrazacie sobie ją w polskich warunkach...i tak gdzieś mam do niej jakieś zastrzeżenia, ma sprytne oczy, nie wiem, czy bym się z nią zaprzyjaźniła...
dla mnie typ urody trochę "cwaniurka"
ale to subiektywny osąd - to może być przemiła kobieta
wolę bardziej niewinną urodę albo tragiczną, dojrzalszą, taką na jakiej twarzy widać, że coś przeżyła, jest naturalna