@asiao - fajoski żakiecik jasny, na taki wczoraj polowałam, ale ładne były tylko w Zarze za 3 stówy (brakuje mi ikonki pukającej się w czoło), chyba zrobię nalot na szmateksy, bo to jakaś kpina jest.
@MartynaN wybierz fuksję, ja Cię proszę Uwielbiam szatynki ubrane w kolor fuksja.
No i fantastyczna ta szara spódnica. Do pracy się nie nadaje, ale na rekolekcje jak znalazł
Wczoraj w mohito kupiłam bluzkę która by do niej fajnie pasowała. O taką:
Kiepsko widać, ale ona ma śliczne delikatne hafty obok tego wycięcia, niestety jest lekko przezroczysta, ale z białym topem na ramiączkach pod spodem daje radę. Jak nosisz 38 to mogę pożyczyć, bo mimo, że była przeceniona, to i tak droga
Poza tym masz tak cudną talię, że powinnaś koniecznie nosić paski i ją zaznaczać. W tej spódnicy, jak ją będziesz wkładać na większe okazje też bym maskowała gumkę w talii paskiem, trzeba tylko wszyć kilka szlufek.
Emilia szkoda że wczoraj nie napisałaś o tej bluzce bo właśnie wczoraj kupiłam tą ze zdjęcia. Pasuje idealnie bo ma też kolor łososiowy w sobie więc zostanę przy niej, ale dzięki za propozycję Pasek mi trochę do niej nie pasuje. Trochę maskuje taki styl moją firgurę. Mama mierząc mnie pytała gdzie ja mam wcięcie w talii bo wg niej jestem prosta Ale wpasana bluzka i kiecka w pasie chyba maskują.
ja bym szła albo w perły, albo w brylanty - tudzież cyrkonie. Jaki suknia ma dekolt? Albo większe kolczyki + łańcuszek na szyi delikatny, lub bez w ogóle. Lub małe kolczyki perełkowe + sznurek pereł - to zawsze dobrze wygląda. Jak kolczyków nie nosisz, to klipsy perełkowe lub świecące też dostać można. k.
Komentarz
@asiao - fajoski żakiecik jasny, na taki wczoraj polowałam, ale ładne były tylko w Zarze za 3 stówy (brakuje mi ikonki pukającej się w czoło), chyba zrobię nalot na szmateksy, bo to jakaś kpina jest.
@MartynaN wybierz fuksję, ja Cię proszę Uwielbiam szatynki ubrane w kolor fuksja.
No i fantastyczna ta szara spódnica. Do pracy się nie nadaje, ale na rekolekcje jak znalazł
tadam
Wczoraj w mohito kupiłam bluzkę która by do niej fajnie pasowała. O taką:
Kiepsko widać, ale ona ma śliczne delikatne hafty obok tego wycięcia, niestety jest lekko przezroczysta, ale z białym topem na ramiączkach pod spodem daje radę. Jak nosisz 38 to mogę pożyczyć, bo mimo, że była przeceniona, to i tak droga
Ależ masz piękne ciemne oczyska!
Pasek mi trochę do niej nie pasuje.
Trochę maskuje taki styl moją firgurę. Mama mierząc mnie pytała gdzie ja mam wcięcie w talii bo wg niej jestem prosta Ale wpasana bluzka i kiecka w pasie chyba maskują.
po ciąży
miało być
@annabe- jaka kibić !!!
Jaki suknia ma dekolt?
Albo większe kolczyki + łańcuszek na szyi delikatny, lub bez w ogóle.
Lub małe kolczyki perełkowe + sznurek pereł - to zawsze dobrze wygląda.
Jak kolczyków nie nosisz, to klipsy perełkowe lub świecące też dostać można.
k.
linkuj linkuj !
@balum- czekamy na fotę kiecki