My dzisiaj na Loyoli byliśmy. Bdb. Chce się człowiek więcej zagłębić. Jutro mam plan młodzież wyekspediować. Bo generalnie u nas o dość dziwacznych porach grany i szybko ściągają z repertuaru.
Przyjaciele i znajomi zarezerwowali sale i wczoraj mieliśmy przyjemność obejrzeć w gronie wielu znajomych i zainteresowanych osób . I bilety były tańsze.
Polecany przez Joannna "Contratiempo" polecam również. Poziom zagmatwania sprawy duży, ale ogląda się dobrze i wciąga Tylko nie należy oglądać na pół śpiąco, bo trzeba trochę myśleć.
"Trzy billboardy..." obejrzeliśmy z mężem. Podobał się nam. Bardzo amerykański w ten dobry sposób. Oni potrafią zrobić ciekawy film bez patosu, zadęcia i superbohaterów.
Monika73, możesz coś więcej o tym "The square"? (bez spoilerów!) Bo obejrzałam zwiastun i nie powala. A juz powiedzieć, że to "najśmieszniejszy film od czasów Pulp Fiction" to jakieś nieporozumienie...
Wielki Mike W pogoni za szczęściem Oba trochę smutne, ale warto
Na YouTube jest Kamerdyner o takim pechowy gościu i jak nie przeszkadza tekst że dzieci mówią , że nie mają ojca tylko jest taki bank..... to jest to kino familijne
Cart - nie jest rzeczywiście najsmieszniejdzy . Lubię kino studyjne , więc mi się podobał. Generalnie chyba o zderzeniu szwedzkiej politycznej poprawności i uprzedzeniami .
Komentarz
Dobra aktorka moim zdaniem. Ta druga (imion nie pamietam) grała jedną z pograniczników, i w "Pakcie" panią prezydent Bytomia.
Ale film powoduje zachętę do modlitwy.
I bilety były tańsze.
Poziom zagmatwania sprawy duży, ale ogląda się dobrze i wciąga
Tylko nie należy oglądać na pół śpiąco, bo trzeba trochę myśleć.
W konie sie nie załapalismy, a jakis czas temu szukalam w necie i nie znalazłam.
Monika73, możesz coś więcej o tym "The square"? (bez spoilerów!) Bo obejrzałam zwiastun i nie powala. A juz powiedzieć, że to "najśmieszniejszy film od czasów Pulp Fiction" to jakieś nieporozumienie...
W pogoni za szczęściem
Oba trochę smutne, ale warto
Na YouTube jest Kamerdyner o takim pechowy gościu i jak nie przeszkadza tekst że dzieci mówią , że nie mają ojca tylko jest taki bank..... to jest to kino familijne
Taka lekka komedyjka na odprężenie.