Możemy jutro iść do kina.. Do wyboru pierwszy snieg(snów Man) kryminał, dramat polski pewnego razu w listopadzie, geostorm i ragnarok... Pierwsze dwa mi się podobają to polskie nawet bardziej ale nie mam pewności-marudzi że polskie itp choć wydaje się ok... Geostorm fajne efekty twórcy dnia niepodległości ale obawiam się że bajowate za bardzo dla mnie. Widział ktoś coś?
@elzbietta my oglądaliśmy ostatnio tu polecany "reagee na lodzie". Bardzo fajny polecam. Czaimy się na parszywa 12, tez ponoc fajna komedia. "moje, twoje, nasze" tez spoko.
Ja tego rhora pierwsze widzę.. Jeszcze blade był.. Ale tu ktoś chyba pisał że nudy i zwiastun zdaje się potwierdzać te wersje. Ja to bym jeszcze na mlynarskiego poszła. Bardzo dobrze się zwiastun oglądało ale M nie lubi takich. odpuscilismy jutro. Pewnie skończymy na tym geostorm ie chyba że coś jeszcze wejdzie. Voucher mam do końca listopada
Ostatnio oglądam filmy polecone przez Was. Dziś obejrzałam "I am Sam" (2001) Sean Penn (którego nie lubię) osiągnął tu mistrzostwo. Michelle Pfeiffer (która jest zimna i sztuczna) przeszła samą siebie w poruszaniu emocji a Dakota Fanning po tym filmie właściwie nie zagrała (jak dotąd) niczego równie dobrego.
Żeby nie było tak idealnie to film chwilami trochę przesłodzony.
Urzekła mnie scena w sądzie, gdzie pani adwokat zaczyn wykręcać palce tak samo, jak jej klient. Od tej chwili zaczynają tworzyć duet
a może ktoś kojarzy taki film, że jest małżeństwo, ona go zdradza, i jadą gdzieś daleko, do jakiejś Australii czy coś takiego. Kołacze mi gdzieś tytuł "Pokuta", ale widzę, że to inny film.
Dzięki za Wielkie uwodzenie. Sympatyczne i nawet z czternasolatkiem obejrzeliśmy, bo się samorzutnie dołączył. Myślę (mam nadzieję;) ), że nie wszystkie teksty zrozumiał, ale ogólnie to nie jest jakieś specjalnie niekoszer.
Widziałam ostatnio film - rzadko mi się to zdarza Nie polecam, bo niekoszerny I fabuła badziewna. Zdecydowanie film klasy B, albo i C. Ale sceny walki fajne "Suicide squad", czyli "Legion samobójców".
Komentarz
Bo "Parszywa" to familijna nie jest, choć film dobry, klasyk.
k.
Wielkie wydarzenie, bo ostatnio byłam chyba ponad cztery lata temu
Pomiędzy nami góry
Całkiem niezły
Pomożecie?
Ten film to akurat fajna rozrywka w kinie. Niestety ale filmu patriotycznego do oglądnięcia z dziećmi nie znam.
https://www.gloria.tv/video/mVz4eydWAbWZ2rrGQCgBXMVfK
jest film wyklęty ale dużo krwi wulgaryzmy
Ale w końcu obejrzeliśmy we dwoje bardzo mocny film,
Droga polecam!
Cart&Pud, Wy obowiązkowo, bo to produkcja hiszpańska
ale polecam wszystkim - bardzo dobry triller
Czarna komedia, początek i koniec świetne, środek obleci
Film jest o tym, jak można zwykłego człowieka doprowadzić do szewskiej pasji.
Nie nadaje się dla dzieci. Producentem filmu jest Almodovar i to widać.
Dziś obejrzałam "I am Sam" (2001)
Sean Penn (którego nie lubię) osiągnął tu mistrzostwo. Michelle Pfeiffer (która jest zimna i sztuczna) przeszła samą siebie w poruszaniu emocji a Dakota Fanning po tym filmie właściwie nie zagrała (jak dotąd) niczego równie dobrego.
Żeby nie było tak idealnie to film chwilami trochę przesłodzony.
Urzekła mnie scena w sądzie, gdzie pani adwokat zaczyn wykręcać palce tak samo, jak jej klient. Od tej chwili zaczynają tworzyć duet