@MAFJa w sobote robilam potrojne urodziny, a caly tydzien mialam w biegu. W sobote kolo 13 zaczal mnie okropnie bolec brzuch, wczesniej bolalo mnie w miejscu gdzie wyrostek. Teraz przeszlo. Tez nie wiem co to bylo. Ale moze jakies przeciazenie+jedzenie w biegu i kiepsko.
Co można na pęcherz w ciąży? Juz tydzien mi się ciągnie, bylo lepiej. Nawet dwa dni juz super. A dzis znów to samo i jakby gorzej.... 11tc czy mogę furagine? Zmuszam się do picia wody, ale moze się to skończyć okropnymi wymiotami.
Pilam soki z jagod chyba 100% kwasu. Z zurawiny nie znalazlam.
Nie ma dojścia do naturalnych metod. Najczęściej dają homeo.
Co można na pęcherz w ciąży? Juz tydzien mi się ciągnie, bylo lepiej. Nawet dwa dni juz super. A dzis znów to samo i jakby gorzej.... 11tc czy mogę furagine? Zmuszam się do picia wody, ale moze się to skończyć okropnymi wymiotami.
Pilam soki z jagod chyba 100% kwasu. Z zurawiny nie znalazlam.
Całą ciąże brałam furaginę. A i tak żurawit mi lepiej pomaga.
Na pęcherz żurawina kwaśna, klacze perzu! , skrzyp tez nagrzewająco,gotowana pietruszka korzeń- odwar i ja tez zjesc można.. Ja wole te do picia różne niż nasiadówki ..
Na pęcherz żurawina kwaśna, klacze perzu! , skrzyp tez nagrzewająco,gotowana pietruszka korzeń- odwar i ja tez zjesc można.. Ja wole te do picia różne niż nasiadówki ..
A to Ci pomaga przy takim stanie, ze co chwilę biegasz do łazienki plus bol przy oddawaniu moczu?
Klacze perzu ponoć jest super. Ja szczęśliwie takich problemów nie mam.. tak właśnie w ostrych stanach znajoma co ma właśnie w ciążach , to bardzo jej pomaga.. odkąd kwaśna żurawinę pije to już nie ma kłopotu.
Nie wiem z czym jest ale najskuteczniejszy jak dla mnie. A przechorowalam chyba na wszystkie chroby pęcherza i zumy. Skuteczniejszy jak urinal i furagin. No żurawina prawdziwa najlepsza.
Dzięki wszystkim. Walczę nawodnieniem i pietruszką. Mąż dowiezie mi wieczorem soki 100% i cytryne. Ubralam cieple dresy, grube skarpety i opasalam się szalem, co przy 30 stopniach na zewnatrz i 26 w domu jest lekkim szaleństwem, ale chyba bluzę dorzucę, bo cos mi zimno jeszcze.
Daję sobie czas do jutra. @Zuzapola jak mi się nie polepszy, to będę robic badanie i lekarz. Wczoraj zjadlam slodycz i zmarzlam wieczorem i myślę, ze stąd odnowienie.
@Agnicha, morfina na receptę A serio, to o karmieniu za wiele nie wiem... Morfina zaraz po operacji, ale ketonal to na drugi dzień dostałam. Może się zmieniło, bo to było przy pierwszym cc, 8 lat temu.
Zmarzłam w stopy i rzuciło mi znów na nerw kulszowy. Jak nie umrę to żyć będę. Tylko muszę jeszcze dwa dni działać a to z minuty na minutę trudniejsze... Jak sobie szybko pomóc? Opcja lekarza odpada. Chwilow nie dam rady prowadzić auta
Co na katar dla niemowlaka 8,5 mies? Na razie nie ma tragedii, ale my oboje z mężem zakatarzeni, mały trochę kicha, z nosa jeszcze się nie leje, bez gorączki, do gardła nie zajrzałam, ale je normalnie. Tzn. teraz nic bym mu nie dawała, ale ewentualnie rano jak się obudzi i będzie gorzej. Jutro nie mam opcji jechać do lekarza, zresztą z samym katarem chyba szkoda się pchać do poczekalni przy innych infekcjach.
U nas z nikosiem obyło się bez wielkiego odciągania.. maść majerankowa , czosnek przy lozeczku, wywietrzony pokoj, nie Za gorący.. u lekarza z choroba nie był.. ale ja na prawdę rzadko bywam teraz z kimkolwiek gdziekolwiek..
Miałam jednak zapalenie pęcherza, dostalam lekarstwo, jedna saszetke, ktora od razu pomogla, plus probiotyki. Mam brać 2xdziennie przed posiłkami, to jasne. Biorę je od poniedzialku wieczora, a dzis mnie tak żołądek boli, cos mi tam skacze, bulgocze i mam biegunkę po wszystkim co zjem....
@ola_g, Ty się rozeznajesz w temacie, czy probiotyki mogą powodowac takie objawy? Czy ja mam je odstawic czy tym bardziej brać? (Jestem tez w ciąży)
Uczulenie ma kukurydzę jest bardzo powszechne @mamlu, więc i taka reakcja może nie być rzadkością. Chociaż mnie bardzo zaskoczyła bo u nas dicoflor bardzo szybko i skutecznie pomaga ma biegunki. Ale nie mamy uczulen a o kukurydzy w składzie nie wiedziałam. Ciekawe, musze zapytac przy okazji znanych mi kukurydzianych alergików.
Komentarz
A dzis znów to samo i jakby gorzej....
11tc czy mogę furagine?
Zmuszam się do picia wody, ale moze się to skończyć okropnymi wymiotami.
Pilam soki z jagod chyba 100% kwasu.
Z zurawiny nie znalazlam.
A i tak żurawit mi lepiej pomaga.
A przechorowalam chyba na wszystkie chroby pęcherza i zumy.
Skuteczniejszy jak urinal i furagin.
No żurawina prawdziwa najlepsza.
Walczę nawodnieniem i pietruszką.
Mąż dowiezie mi wieczorem soki 100% i cytryne.
Ubralam cieple dresy, grube skarpety i opasalam się szalem, co przy 30 stopniach na zewnatrz i 26 w domu jest lekkim szaleństwem, ale chyba bluzę dorzucę, bo cos mi zimno jeszcze.
Wczoraj zjadlam slodycz i zmarzlam wieczorem i myślę, ze stąd odnowienie.
Biorę je od poniedzialku wieczora, a dzis mnie tak żołądek boli, cos mi tam skacze, bulgocze i mam biegunkę po wszystkim co zjem....
@ola_g, Ty się rozeznajesz w temacie, czy probiotyki mogą powodowac takie objawy? Czy ja mam je odstawic czy tym bardziej brać?
(Jestem tez w ciąży)