Ja jeszcze raz wam się naprzykrzę. Proszę w intencji mojej, by przelano mi te moje pieniądze szybko na konto, bo mnie bank już ściga, więc będę miała na splatę raty.
to ja proszę o szturm modlitewny, potrzebny cud w jednej sprawie dzisiaj . A druga sprawa to dzisiaj o 15.00 mam wazna rozmowe w sprawie dodatkowej pracy (aby była dla mnie dobra)
Ja tez poprosze o modlitwe za mojego tate w 12 rocznice smierci i za dziadka w 13 rocznice smierci(obydwoje zmarli 27 listopada ,rok po roku).Dziekuje Ania.
Proszę o westchnienie za zdrowiem moich dzieci- jutro wyjazd na konwiwencję i oczywiście zaczyna się, standard. Oby nam się udało, chociaż jedno już gorączkuje a maluch odmawia jedzenia więc też coś na rzeczy jest
Bardzo proszę o modlitwę za moją bliską koleżankę Małgosię, która odeszła dziś w nocy. Miała niespełna 30 lat, chorowała na mukowiscydozę, była osobą głęboko wierzącą i pełną pogody ducha mimo cierpienia, które było jej udziałem. Bardzo proszę o modlitwę za Nią i Jej rodzinę.
To ja poproszę jeszcze raz za Gosię, której pogrzeb odbył się dzisiaj. Jakoś tak jestem przekonana, że jest już w najlepszych rękach, ale po ludzku takie to trudne jest, kiedy ktoś bliski odchodzi.... Szczególnie proszę o modlitwę o Ducha Pocieszyciela dla najbliższych i wszystkich pogrążonych w żałobie. Matko Bolesna, Ty wiesz, jakie to wielkie cierpienie patrzeć na śmierć swojego dziecka, proszę, przytul mocno do serca Jej rodziców!
Komentarz
o żcyie wieczne i ukojenie dla najbliższych
A druga sprawa to dzisiaj o 15.00 mam wazna rozmowe w sprawie dodatkowej pracy (aby była dla mnie dobra)
i za moich podopiecznych nieśmiało proszę