Prosze o modlitwe za dusze syna moich sasiadow Mariusza, ktory zginal tragicznie w wieku 32 lat 1.go grudnia i o pocieszenie dla jego rodzicow.To raz a dwa- za Sylwie ktora zabila swe nienarodzone dziecko, o nawrocenie ze zlej drogi.Boze badz milosciw.
Proszę o modlitwę w intencji mojego męża, aby nareszcie otrzymał zapłatę za wykonaną pracę, bo niestety zleceniodawca się ociąga i to dość znacznie. Jutro ( w poniedziałek ) znowu będzie o tym rozmawiał. Serdecznie Was proszę o modlitewne wsparcie.
o życie wieczne dla taty ks Krzysztofa, który zmarł wczoraj. Ks Krzysztof, bardzo oddany Domowemu Kościołowi jest opiekunem kręgu DK w którym wraz z mężem jesteśmy.
o siły fizyczne dla mnie, bo padam ze zmęczenia a roboty bardzo dużo i wszystko wbiegu. dzisiaj przytrzasnełam sobie ze zmęczenia opuszke palca u ręki i teraz mam ogromnego krwiaka.
Zachłannie poproszę o dwie zdrowaśki (bo zapomniałam wczoraj;). Obie urodzinowe. Jedną za wczorajszego jubilata, Piotrka, tego od książek dla DD; a drugą za Anię, koleżankę z OD, która świętuje dzisiaj.
O dary Ducha Świętego proszę, podjęłam się pewnego zadania, wszystkiego muszę uczyć się od początku i to nie z mojej dziedziny i jest trudno na tyle, ze myślę o rezygnacji
Komentarz
Za kręgosłup, bo boli i trudno się chodzi, i za ten lęk, który temu towarzyszy, wszak brzuch niedaleko +
Jezu ufam Tobie
A jakby ktoś chciał zrobić u niej zakupy, TUTAJ jest adres