W Rogalinku jest restauracja Na Skarpie- bylam tam na weselu, calkiem przyjemnie. Na Swierczewie jest A Nóż Widelec - mała, ładna, bardzo dobra kuchnia- ale to juz restauracja z wyższej półki się zrobiła teraz.
Hmmmw sumie racja każdy może rozumieć co innego pod pojęciem fajne no to może ogólnie co byście polecili? My wlaśnie polecić możemy dzień Ułana byliśmy też na imprezie zwanej latające psy - na cytadeli
nie widzę powitania dlatego tutaj pisząc pierwszą wiadomość bez listka chciałam bardzo podziękować za odlistkowanie i chciałam dodać, że fajne wydarzenia organizuje także muzeum w Szreniawie np. Wielkanoc na wsi itd.
Czy znacie może jakieś przedszkola warte polecenia w okolicach Mosiny ? Bardzo fajnie wygląda Sternik, ale to widzę Szczepankowo... czy są jakieś podobne przedszkola w naszej okolicy ?
już parę razy się przekonałam, że tacy są...bo się przez jakiś czas nie przyznawali na forum, ze znamy się w realu ale wielu z frakcji orgowsko - poznańskiej znam
Komentarz
Na Swierczewie jest A Nóż Widelec - mała, ładna, bardzo dobra kuchnia- ale to juz restauracja z wyższej półki się zrobiła teraz.
Bać się?!?!?????
My przed chwilą wróciliśmy z Dnia Ulana na Cytadeli - bardzo fajnie choć pogoda nie dopisała
ale wielu z frakcji orgowsko - poznańskiej znam