Haku Ci napisze PLAN, ona dobra jest. Jak chcesz, to my Ci forumowo plan zrobimy, co dziewczynki? DObra, obstawiamy...
1. datę rozpoczęcia akcji porodowej (dzień,miesiąc... y... no, dzień starczy, i przedział czasowy. Rano 6-12/popołudnie 12-18, wieczór 18-24, noc 24-6)
2. datę urodzin dziecka (schemat jw)
3. długość z dokładnościa do 1 cm (np 56cm)
4. wagę z dokładnością do 50g (np 3250)
5. no, co jeszcze można ciekawego obstawić? Dori, płeć znamy? Imię typujemy?
Tak Haku w planach jest dobra ale nie wiem czy cokolwiek mi pomoże urodzić...
@Haku, współczuję. Coś Ci trzeba? Mogę jakąś wyprawę do Ciebie zrobić w celu ratunkowym.
Obawiam się, ze się zarazicie wirusem z teatru. Na razie nie umieram, ale kicham, prycham, mama zatkane zatoki i stan podgorączkowy. I mega boli mnie gardło i głowa.
@E.milia, imię jest, Tośka siedzi w brzuchu. Póki co plan jest taki, że jutro Dori idzie do meblarskiego, a we wtorek wpada do mnie na obiad. @Haku, co Ty na to? Może też wpadniesz i zaplanujesz resztę, co?
Plan na dziś zrealizowałam... Byłam w Castoramie, w 3 piętrowym sklepie meblowym w Mińsku a potem jeszcze wieczorem pojechałam na kawę do Warszawy...
u mnie się zmienia - katar się nasila. Ha ha. Nie mogę spać I nie mogę dojść gdzie w tym %T&^%&^*&^#%#$^ rozliczeniu robię błąd! A robię gdzieś. GRRRR!
A ja w ramach śledztwa przejechałam przed chwilą przed blokiem Dori i zaglądałam w okna, czy światło jest. Otóż jest więc podejrzewam, że jednak chwilowo nie rodzą
Komentarz
Ha ha.
Nie mogę spać
I nie mogę dojść gdzie w tym %T&^%&^*&^#%#$^ rozliczeniu robię błąd! A robię gdzieś.
GRRRR!
@Dori - moje wszelkie katarowe uciążliwości w intencji Twego porodu +++
Więc proszę o dużo +++
++
jaki wspaniały początek roku
Chyba że nie zdąży
+++
Wracają do domu. Może @Dori sama napisze jak wróci.