Ja już nie mogę tak codziennie "rodzić" w czasie rzeczywistym, mnie to wykańcza nerwowo, stresuję się tak samo, jakbym oglądała mecz polskich szczypiornistów, albo siatkarzy. No po prostu zastygam w napięciu, a potem jestem jak spuszczony z powietrza balonik. Kilka podrygów i flak.
No dobra, napisałam smsa o treści "i jak" Może nie posypią się gromy. Mam wielką nadzieję, ze Tośka już siedzi, "smółkę wydala" jak to Predi określiła i się zabezpiecza przed sezonem grypowym poprzez intensywne ssanie dobroczynnej smółki
"16.30 wyszła na tę stronę ponad 3,5kg ma ale jeszcze nie wiemy ile dokładnie. 10pkt w każdym razie. Dzięki za wsparcie. Dorimąż. Dori jeszcze leży z małą na rękach."
będę pierwsza GRATULACJE! Niech mała Tosia rośnie na chwałę rodzicom i Bogu! @};-
Komentarz
Ja już nie mogę tak codziennie "rodzić" w czasie rzeczywistym, mnie to wykańcza nerwowo, stresuję się tak samo, jakbym oglądała mecz polskich szczypiornistów, albo siatkarzy. No po prostu zastygam w napięciu, a potem jestem jak spuszczony z powietrza balonik. Kilka podrygów i flak.
Dori +++
Chociaż może...
...zawsze trzeba mieć nadzieję, że komórki wyłączyli
jak ja CIe rozumiem - dopiero co sama to przeżywałam,
no ale skończyło się
sekret położniczy jest na to
- zatrudnij męża - ale tak na dobre, nie tam tylko stymulowanie - dostaniesz wszystko co trzeba do porodu w naturalny sposób i samo się rozkręci
poważnie
Może nie posypią się gromy. Mam wielką nadzieję, ze Tośka już siedzi, "smółkę wydala" jak to Predi określiła i się zabezpiecza przed sezonem grypowym poprzez intensywne ssanie dobroczynnej smółki
Mam nadzieję, że smółki nie musi ssać
"16.30 wyszła na tę stronę ponad 3,5kg ma ale jeszcze nie wiemy ile dokładnie. 10pkt w każdym razie. Dzięki za wsparcie. Dorimąż. Dori jeszcze leży z małą na rękach."
będę pierwsza
GRATULACJE!
Niech mała Tosia rośnie na chwałę rodzicom i Bogu!
@};-
Małe dziewczynki są po to....
Gratulacje!!!
@Marcelina - serdeczności!
sama radość! tyle nowiutkich pachnących Ludzików w ostatnich dniach-tygodniach na forum:) a co to będzie się działo w sierpniu?
Dori- gratulacje! Niech wam Tosieńka na pociechę rośnie
:x