A mi dzisiaj Jerzyk nie może wyjść z głowy, zawsze o Was pamiętam, ale dzisiaj to szczególnie, cały czas myśli idą w jego kierunku. Myślę, że wszyscy tutaj czekamy na wieści o eeg, trzymajcie się w tym szpitalu
To jeszcze jedno westchnięcie proszę. Jerzyk powoli trzymany zaczyna chodzic, ale od jakiegoś czasu boli go jedna nóżka i nie chce na niej stawać. Miałam się tym zająć po wyjściu ze szpitala. A dzisaj ta lekarka, powiedziała że przecież trzeba mu rtg zrobić. Ja nawet nie pytałam bo nie wiedziałam o takiej możliwości na oddziale neuroinfekcji. Wspomnijcie żeby się udało, przynajmniej miałabym konkret do ortopedy.
Od jakiego czasu? Gdyby była możliwość, to zalatwcie konsultacje chirurga dziecięcego. Oni są lepsi niż w rtg, bo często problem pozakostny u dzieci, a jak będzie trza, to zleci.
Komentarz
@maliwiju ja pierdziu ale z niego przystojniak! Jesli on ma taki charakterek zadziorny jak urodę to normalnie jacieniemogie!
fantastyczny!
ostatnie zdjęcie jakie widziałam to Jerzy w foteliku i w ciemnych okularach. Ależ on wyrósł!
Poluje właśnie na neurolog, żeby dowiedzieć się jak wyszło to eeg.
Rezonans będzie miał po 15.30.
Dzięki za wsparcie.
Najbardziej humorzasta i foszasta lekarka z oddziału powiedziała że jestem ich szpitalną przyjaciółką.