To pochwale moja, tez chetnie je. W ogole ciekawe, ale niejadkiem masakrycznym byla tylko najstarsza, od 4 miesiaca zycia butelkowa. Syn mial ksywke odkurzacz A najmlodsza delikatniejsza, jak na dziewczynke przystalo, ale tylko pogania, zeby szybciej karmic Wlasnie zasiadamy do zupki kartofel-marchewka-jaglanka, aktualnie ulubionej Starsi zgodnie z przewidywaniami - mlode ziemniaki i kapusta duszona, z odrobina pomidorow i duza iloscia kopru. Opcjonalnie, dla tych, co nie poatrafia inaczej kielbaski jaglane... niezupelnie, miesne, norymberskie
@Juka, kombinuje naprawde, zeby chociaz na pare dni pod koniec sierpnia. Bez Kaszub tez sie czuje prawie ukatrupiona, niczym ten pstrag. Posiedzialabym chociaz z tydzien w siodle w Rokitach. Mozesz mnie odwiedzac Albo ja wpadne do Bytowa, moze byc konno, tylko trzeba wmowic policji, ze to taka lokalna atrakcja
Bylam z kolezanka u Greka, bifteki, ryz, salata, tzatziki i przede wszystkim pogadalysmy sobie. Kurcze no, autentycznie zapomnialam, ze piatek i ze w piatki miesa nei jadamy niezaleznie od oficjalnych przepisow aktualnej diecezji. Syn pojechal na trening pilkarski i mnie zmylilo, ze sroda, bo w srody tez normalnie ma trening, a w tym tygodniu wypadl. Mam nadzieje, ze pieklo nas nie pochlonie.
wczoraj miała być, ale nie zdążyłam zrobić obiadu, więc dziś wątróbka z dużą ilością cebulki, młode ziemniaczki z koperkiem i sałata z Olesiowego ogródka z oliwą i czosnkiem
@nowa, wez jo? ja mialam dzis watrobke drobiowa za 3,8zl/kg, salate od babci z ogrodka i ziemniaki za 90gr/kg. smaczne bylo bardzo. Nie o cene chodzi:P dwa dania i to rosol i kotlet to marzenie mojej Trzylatki;-)
Komentarz
)
u nas jeszcze nie ma obiadu, będą ziemniaki, kapusta, sałata i mleko kłaśne!
smaczne bylo bardzo. Nie o cene chodzi:P
dwa dania i to rosol i kotlet to marzenie mojej Trzylatki;-)