2 euro za 200 gram My juz po obiedzie, zrobilam papryke nadziewana ryzem (mieszanym) i miesem, pozniej bedzie surowka z selera. Na deser resztki sernika truskawkowego z jagodami.
No, dzisiaj zaszalałam: dla dzieci gołąbki z ryżem brązowym i jaglanką z ziemniakami z wody; dla mnie surowa zupa wiktoriańska z makaronem z cukinii, gotowana kapusta i pół ziemniaka.
A ja sobie ciązową pizzę zrobiłam,czyli na drożdżowe cukinia i pomidor. Nie wiem,czy córka zje,bo wciąż walczymy z zapaleniem jamy ustnej Mąż dostanie jajka sadzone i fasolkę szparagową. Dodam,że wszystkie warzywa własne
Podarowałam sobie zakwas buraczany - nie chce mi się go robić.
Rano woda z cytryną, potem surowe warzywa plus gotowane warzywa. Potem szklanka (lub dwie ) soku warzywno - jabłkowego. Obiad - zupa. Była buraczkowa, pomidorowa i wiktoriańska. Na jutro zaplanowałam bigos. Po południu znowu sok i warzywa.
Nie chodzę jakoś szczególnie głodna i czuję na razie, że tak dam radę. Mnóstwo warzyw w ogrodzie.
a dzisiaj przyjaciółka zabrałam mnie na zakupy na targ i dowiozłam mnóstwo pyszności.
Komentarz
pytam córki jaką by zjadła zupę to mówi że białą
chyba będzie poprostu jarzynowa czyli wszystko co sie nada to do garnka i już
a może cukiniową zrobię o !
My juz po obiedzie, zrobilam papryke nadziewana ryzem (mieszanym) i miesem, pozniej bedzie surowka z selera. Na deser resztki sernika truskawkowego z jagodami.
12-14 zł za 1 kg amerykańskich borówek wysokich
a ja te pierwsze!
widzisz jukaaa i po problemie... gołąbki się rozeszły
a u nas kalafiorowa! mmmmmm ale pyszna mi wczoraj w nocy wyszła
Zastanawiam się, czy blisko kilogram czereśni (drogich i brzydkich) może być uznany za obiad? :-?
Stanowczo odmawiam gotowania w taką pogodę, a pieczywa nie nabyłam.
Nie wiem,czy córka zje,bo wciąż walczymy z zapaleniem jamy ustnej
Mąż dostanie jajka sadzone i fasolkę szparagową.
Dodam,że wszystkie warzywa własne