Bogacz Kaszanka z kapusta zasmażana Rozpusta! Za całe 14 zł za dwie osoby! Oby takie ceny pozostały w nowo powstałym bistro Jutro ponownie je odwiedzamy, gulaszowa chyba pójdzie do mrożenia
Bułka z paprykarzem Nie jadłam paprykarzu lataaaa i jakoś mam wrażenie, ze kiedyś smakował lepiej Na kolacje zjem arbuza i zagryze lodami - jak wakacje to wakacje )
Kuchnia ormiańska. Wracaliśmy z wakacji, na miejscu juz zajechaliśmy do knajpy gdzie wcześniej było dobre domowe jedzenie, a gdzie jak okazało się że powstała restauracja ormiańska. No to zjedliśmy. Całkiem dobre było.
@Savia Wreszcie sie troche ogarnelam przy poworcie. W domu juz, niestety. Dzisiaj albo jutro maila wysle ze Szkotami moimi ( te z chrztu). Marek sie ciagle dopytuje, kiedy znowu przyjedziemy do tej cioci, co ma duzo dzieci:)
u nas dzis burźujsko. Łosoś pieczony, pieczone ziemniaczki, salatka ogórkowa. Mężu zakupił całego łososia ostatnio. Zupa już była a jeszcze z 4 obiady z tego wyjdą. jaaami:-D
Komentarz
mogę to razem zmielić i połączyć? wyjdą jakieś fajne kluski?
(bo że kotlety wyjdą to chyba wiem, ale wolałabym ograniczyć smażenie)
To lubie.
Zero brudnych naczyn, garnkow i patelni .
Obiadu jeszcze nie było, ale właśnie zjadłam śniadanie - Avena sativa i Vitis vinifera :-B
Olesiu, jeśli herbatę i cukier dałoby się zaliczyć do warzyw, mogłabym Twojej diety spróbować Dobra na lato.
Tylko z czego robi się zupę wiktoriańską? Brzmi cokolwiek nieświeżo )
Kaszanka z kapusta zasmażana
Rozpusta! Za całe 14 zł za dwie osoby!
Oby takie ceny pozostały w nowo powstałym bistro
Jutro ponownie je odwiedzamy, gulaszowa chyba pójdzie do mrożenia
Nie jadłam paprykarzu lataaaa i jakoś mam wrażenie, ze kiedyś smakował lepiej
Na kolacje zjem arbuza i zagryze lodami - jak wakacje to wakacje )
z gęsi
:-*
Mężu zakupił całego łososia ostatnio. Zupa już była a jeszcze z 4 obiady z tego wyjdą. jaaami:-D