Mój drugi dziś pisze, a pierwszy, któremu mogłam osobiście koszulę wyprasować i z domu wyprawić Przy pierworodnym byłam 2500 km od domu. I też zdał U nas dziś bez stresu, syn wczoraj jeszcze przygotował i poprowadził zabawy na urodzinach najmłodszego brata, w sobotę był w pracy a od czwartku do soboty na rajdzie z harcerzami. Na odstresowanie umawiali się całą paczką ze znajomym Nigeryjczykiem na wieczorne konwersacje po angielsku przy piwie. Jak mu polski nie pójdzie, to przynajmniej z angielskiego będzie luuuz
Łatwe, łatwe, ale mój zrobił jednak jeden błąd. I teraz się zastanawia, jak bedą oceniać to zadanie, bo błąd ma na samym końcu, czyli zły wynik. Czy odejma wszystkie punkty, czy tylko cześć.
Komentarz
idzie pisać
Za Waszych maturzystów +++
Przy pierworodnym byłam 2500 km od domu. I też zdał
U nas dziś bez stresu, syn wczoraj jeszcze przygotował i poprowadził zabawy na urodzinach najmłodszego brata, w sobotę był w pracy a od czwartku do soboty na rajdzie z harcerzami.
Na odstresowanie umawiali się całą paczką ze znajomym Nigeryjczykiem na wieczorne konwersacje po angielsku przy piwie.
Jak mu polski nie pójdzie, to przynajmniej z angielskiego będzie luuuz
https://m.niezalezna.pl/270158-grozby-zamachu-w-122-szkolach-podalo-men-wszedzie-byly-to-falszywe-alarmy
+++
czekam na telefon od mojej Marianny
----
zadowolona
we wtorek i czwartek ma ustne