Nam udało się skończyć sypialnię, trwało to długo i na raty, ale efekt mnie zadawala Mieliśmy ponad 30letni segment po Cioci i ściany nie do końca zielone tak jak bym chciała.
Mojego siedmiolatka pochwale i prosze lajkowac jego inwencje Wczoraj chlop kupil w Ikei taka klejaca sie siatke pod dywany/wykladziny/chodniczki/biezniki. To sie przycina i nakleja od spodu, dzieki czemu taki chodniczek trzyma sie podlogi. Dzisiaj syn wstal pierwszy, cos kolo 5 rano i zanim obudzila sie reszta rodziny przycial i nakleil siatke pod dywanik w kuchni. Od razu rano zauwazylam, ze cos sie dziwnie na nim nie slizgam, stabilny jakis i w ogole Ale najlepsze, jak mlody pokombinowal z resztkami. Mamy mianowicie w jadalni drewniana lawe i na niej owcze futra, ktore ciagle zeslizguja sie. Wroc, zeslizgiwaly. Witek je okleil i tez sie trzymaja lawy.
@AniaLecha, zazdroszcze szafy! My znowu wyladowalismy bez, bo mamy sypialnie mniejsza i zupelnie inna, wiec trzeba bylo sprzedac wielkie lozko i szafe trojdrzwiowa. Takze na razie delektujemy sie standardem nieco gorszym niz w akademiku
@Maciejka gdybyś miała wysoki szklany wazon szroniony w kwadraciki to w co byś go pięknego przerobiła? Nie musi być wazonem, ja umiem tylko go przerobić na szklane puzzle 3 d.
Nie mam innych w tym stylu, wystarczył mi jeden - dostałam go w prezencie... porysował się i myślałam żeby go zamalować jakoś, bo tak wyrzucać przed zniszczeniem to głupio.
Ale fajnie to wyglada! Ja swego czadu takie rożne kompozycje robiłam w szklanych "kulach", kilka rozmiarów takich kul fajnie komponowało sie na stole
Swego czasu pobielilam taki duży hmm kielich Był butelkowo zielony i nijak wyglądał na ciemnym stole Wzięłam farbę do szkła, wymalowałam i gąbka przetarłam Często z braku pomysłu trzymałam w nim kamienie, mech i bluszcz Spróbuje potem wkleić zdjecie
Komentarz
Mieliśmy ponad 30letni segment po Cioci i ściany nie do końca zielone tak jak bym chciała.
Tak było
W trakcie wyglądała sypialnia nasza tak
Potem znacznie lepiej
A po prawie roku doczekaliśmy się i Mężu mógł zrobić drzwi do szafy.
Teraz w sypialani czuję się dobrze
tylko lampy jeszcze brak
Wczoraj chlop kupil w Ikei taka klejaca sie siatke pod dywany/wykladziny/chodniczki/biezniki. To sie przycina i nakleja od spodu, dzieki czemu taki chodniczek trzyma sie podlogi. Dzisiaj syn wstal pierwszy, cos kolo 5 rano i zanim obudzila sie reszta rodziny przycial i nakleil siatke pod dywanik w kuchni. Od razu rano zauwazylam, ze cos sie dziwnie na nim nie slizgam, stabilny jakis i w ogole
Ale najlepsze, jak mlody pokombinowal z resztkami. Mamy mianowicie w jadalni drewniana lawe i na niej owcze futra, ktore ciagle zeslizguja sie. Wroc, zeslizgiwaly. Witek je okleil i tez sie trzymaja lawy.
@AniaLecha, zazdroszcze szafy! My znowu wyladowalismy bez, bo mamy sypialnie mniejsza i zupelnie inna, wiec trzeba bylo sprzedac wielkie lozko i szafe trojdrzwiowa. Takze na razie delektujemy sie standardem nieco gorszym niz w akademiku
Jeśli Ci się nie podoba....
Ja swego czadu takie rożne kompozycje robiłam w szklanych "kulach", kilka rozmiarów takich kul fajnie komponowało sie na stole
Swego czasu pobielilam taki duży hmm kielich
Był butelkowo zielony i nijak wyglądał na ciemnym stole
Wzięłam farbę do szkła, wymalowałam i gąbka przetarłam
Często z braku pomysłu trzymałam w nim kamienie, mech i bluszcz
Spróbuje potem wkleić zdjecie