nie mam tych łóżek, na razie na nie choruję ale moje dziewczyny tak się wiercą że muszą spać na materacach albo w kojcach bo inaczej spadają, często trzeba też z nimi spać, więc wolę się położyć trochę na materacu a trochę na podłodze niż zwisać z łóżka, dlatego zanim nie dorosną będą miały tylko materace
teraz muszę kupić materac dla O. (M, ma 80/160) i się zastanawiam jaki czy z pianki czy sprężynowy itd.
mówisz że te łóżka nie takie fajne na jakie wyglądają?
Ja mam jedno sprytne miejsce - poprosiłam męża, by nie przyczepiał drzwi zamrażarki do obudowy, tzn. w lodówce jak otwieram drewniane drzwiczki, to od razu otwiera się cała lodówka, a w zamrażarce najpierw drewniane drzwiczki, a potem zamrażarkowe. Drzwi zamrażarki służą mi jako ukryta tablica suchościeralna, a do drewnianych można będzie przykręcić coś na deski. Się maż ucieszy gdy wróci, zawsze mu coś nowego do zrobienia wynajdę.
Malowałyście coś farbami kredowymi? Nie wiem, czy na orgu czytałam o odnawianiu nimi mebli Za duża skleroza Zastanawiam się, jak bardzo to kosztowne. Mamy nieładną meblościankę (ale nie na wysoki połysk), kasy na jakiś mebel brak i zastanawiam się,czy warto walczyć?
Nie wiem, czy to tu było o farbach BM? W Warszawie jeden sklep jest przy Bartyckiej, ale nie tam, gdzie wszystko , tylko na wysokosci Kima, po drugiej stronie ulicy - jesli wjezdza sie od Czerniakowskiej, to po prawej stronie. Drugi sklep byl (ostatnio tam nie bylam, wiec nie wiem, czy jest w dalszym ciagu, przy Połczyńskiej, zaraz za Lazurowa. Tez po prawej stronie, jak sie jedzie od strony W-wy. Mozna sobie obejrzec palete - jest ogromna, sa reklamówki z zestawieniami kolorów i wzorniki.
Komentarz
Mozesz wetknac koc ale będzie różnica poziomów
ale moje dziewczyny tak się wiercą że muszą spać na materacach albo w kojcach bo inaczej spadają, często trzeba też z nimi spać, więc wolę się położyć trochę na materacu a trochę na podłodze niż zwisać z łóżka, dlatego zanim nie dorosną będą miały tylko materace
teraz muszę kupić materac dla O. (M, ma 80/160) i się zastanawiam jaki czy z pianki czy sprężynowy itd.
mówisz że te łóżka nie takie fajne na jakie wyglądają?
Mój nie jest tragiczny, ale jakoś czuję, że by można lepiej.
Praktyczny, ale bez polotu
Z polotem
E: i największą na drzwiczki, super.
Znalazłam- jak zrobić farbę kredową
Nic tylko gotować
;-)
a chwaliłam się jak M. przeciął drzwi lustrami ? Nie ? No to proszę