A ja uwielbiam i z lubością sobie na to pozwalam. Zwłaszcza, że rozbawiło mnie bardzo, że sprzedają na samym południu Bawarii i wazonik pochodzi od jakiejś babci z Getyngi, miasta mojej - powiedzmy - młodości Tam mieszka całkiem sporo ludzi (stąd jest nawet dzielnica, w której są ulice w stylu Krolewiecka, Wroclawska, Gdańska, Elbląska, oczywiście po niemiecku), którzy pouciekali z Prus czy Śląska, więc przypuszczam, że babcia owa musiała kiedyś pojechać na sentymentalną wycieczkę i sobie przywiozła pamiątkę. Jak to okreslił mój mąż, dokonałam repolonizacji I jeszcze kufel po najgorszym znanym mi piwie, nawet student, istota z założenia gotowa wypić wszystko, wypijał to piwo dopiero po odpowiednim znieczuleniu, czyli pod koniec imprezy, jak wszystkie inne alkohole wyszły Także, jakby co, proszę kaszuby do mnie! Hafty, wzory i w ogole wszystko przyjmuję!
jak wyczyścisz pokaż ale prawdę powiedziawszy, to u mnie kilka mebli po wstępnym czyszczeniu poszło na spalenie
za to mam do oddania 6 "krzeseł" dębowych, w "-" piszę, bo wyczyściłam, zaklajstrowałam ubytki, ale już tapicerki się nie doczekały, same stelaże są, bez sprężyn, bez szmat. straciłam do nich zapał jak się okazało, że nas więcej niż 6 będzie, czyli sześć lat temu i tak sobie lezą i miejsce zajmuja...
a, to się możesz "zaskoczyć" mój, co go próbowałam wyłuskać z farb, okazał się poklejony z takich różności, że dałam sobie spokój, trochę sosny, odrobina dębu, jakaś dziwna klejonka, w każdym razie nadawałoby sie tylko do ponownego pokrycia kryjącym lakierem, bo struktury drewna, na czym mi zalezało nie dało się w żaden sposób wydobyć
Aga obawiam sie ze juz nie mam kaszuskich wzorow. Praqdopodobnie oddalam do sklepu charytawnego. Ach gdybym wiedziala ze lubisz spakowalabym i wyslalam. Chyba zostal jeden pamiatkowy talerz z dedykacja od ksiedza pralata Hilarwgo Jastaka dla rodzicow. Pamietam jego dom tam wszystko bylo kaszubskie.
Mogłabyś być coachem mieszkaniowym Przydałby mi się taki coach wyglądowy i mieszkaniowy, bo już te lata kolejne są tak do siebie nużąco podobne, że zaczyna mi być obojętne czy coś jest w nieładzie 5 minut czy 5 dni.
Komentarz
I jeszcze kufel po najgorszym znanym mi piwie, nawet student, istota z założenia gotowa wypić wszystko, wypijał to piwo dopiero po odpowiednim znieczuleniu, czyli pod koniec imprezy, jak wszystkie inne alkohole wyszły
Także, jakby co, proszę kaszuby do mnie! Hafty, wzory i w ogole wszystko przyjmuję!
zależy jak w tej chwili wygląda
ale prawdę powiedziawszy, to u mnie kilka mebli po wstępnym czyszczeniu poszło na spalenie
za to mam do oddania 6 "krzeseł" dębowych, w "-" piszę, bo wyczyściłam, zaklajstrowałam ubytki, ale już tapicerki się nie doczekały, same stelaże są, bez sprężyn, bez szmat. straciłam do nich zapał jak się okazało, że nas więcej niż 6 będzie, czyli sześć lat temu i tak sobie lezą i miejsce zajmuja...
Bo tu chyba nie umiem..
Ale całkiem fajne wyszły
Jeszcze raz dzięki za kopa w d...
Dajcie link skąd kupic tiul :x
Na choinkę zrobić:)
Rozkrecam się
jestem pod wrażeniem!
Świetnie!
Mogę Ci powklejał jak chcesz
Powiedz ktore