Mnie też się podoba taka struktura, ale odwagi i wiedzy mi brak ( dodatkowo moje dziecię mnie ogranicza..póki co priorytet płytki w holu i w wiatrołapie, bo nie sposób chodzić po betonie..ściany muszą czekać, dziś kupiłam rolety do łazienki, dwa okna wysokie wiec musiałam kupić takie jak na drzwi balkonowe ..
@katarzynamarta mamy na korytarzu 2 palety, od półtora roku czekają na przerobienie na stolik... takze dzieki, moze będzie w końcu mobilizacja (kupiliśmy juz wszystko, tylko farbę zwykla a nie lateksowa)
@Bea Rób, prościzna! Krochmal ugotuj, kordonek czy jak sie to tam nazywa, balon byleby okrągły i już Moje wisiały w kuchni na oknie, nawet więcej pary im nie zaszkodziło. Potem odwiesilam w woreczkach na strych I miałam na kolejny rok Pózniej już kot sie nimi zajął )
W tym roku chcemy z siostra zrobic i nasadzić na lampki choinkowe ino cos czasowo ostatnio nie mogę sie ogarnąć
Mam pytania praktyczne - bardzo zachęcanie do zrobienia czegoś samemu w domu, ale ze mnie dziewczę średnio utalebtowane, czy Wasze poczatki też były trudne? Da się wyrobić.w robieniu domowych dekoracji?
Komentarz
Szacun jak niewiemco!
I ten zielony na gorze... :x
Rób, prościzna!
Krochmal ugotuj, kordonek czy jak sie to tam nazywa, balon byleby okrągły i już
Moje wisiały w kuchni na oknie, nawet więcej pary im nie zaszkodziło.
Potem odwiesilam w woreczkach na strych
I miałam na kolejny rok
Pózniej już kot sie nimi zajął )
W tym roku chcemy z siostra zrobic i nasadzić na lampki choinkowe ino cos czasowo ostatnio nie mogę sie ogarnąć
mimo że trochę zniszczone to okładki mają dużo ładniejsze niż te "nowe" książki
Zachwycam się
czy cena adekwatna do komody?
pomalowalabym ją.
ed. zmiana adresu bo się pomyliłam w linku.