@Maciek czy mogę Cię poprosić, albo raczej pokornie zasugerować - abyś zechciał przywrocić do klubu tę Forumkę, ktora szlachetnym gestem zjednoczyła się w mojej niedoli? Bardzo, bardzo, bardzo proszę.
Jakieś fajne jesienno-zimowe świeczniki z tealightami? Pojedyncze, do ustawienia na stole? Coś mi się przed oczami mieni, że w wydrążonym jabłku widziałam, ktoś coś?
ależ dziewczyny jesteście zdolne i pracowite... jak tu wchodzę, to się inspiruję, ale też czuję, żem marność nad marnościami, bo za nic się nie mogę zabrać:D Może jednak w ten weekend zrobię taki bardzo prosty zagłówek na łóżko, bo mamy tylko płytę meblową i się stukamy oń czasem. Niby banalne, materiały już mam, ale i tak się obawiam, czy efekt będzie taki jak chcę
@Bea szacu, ja kolejny rok z remontem się zmagam i zdaje sobie sprawę z zakresu tych robót, to tym bardziej podziwiam, u mnie dopiero tynki na poddaszu dosychają i czas na kartongipsy na sufity i skosy..ale ja póki co sprzątać mogę, bo taka ze mnie tam pomoc niestety.
Edit. A tym grzebieniem to mnie zainteresowałaś, spróbowałabym ale boje sie o efek tych eksperymentów
Komentarz
czy mogę Cię poprosić, albo raczej pokornie zasugerować - abyś zechciał przywrocić do klubu tę Forumkę, ktora szlachetnym gestem zjednoczyła się w mojej niedoli?
Bardzo, bardzo, bardzo proszę.
Chodź tu!!!!
Te chyba gotowe, ale jak się ma podobne słoiki, to dałoby się wykombinować:
ech, ja to jestem umysł prosty, wszystko co mi się kurzy, staram się wywalać.
A takie świeczniki się kurzą...
Ogrom pracy!
Nie wyobrażam sobie siebie przy takich pracach
daj zdjęcie, to coś wymyślimy na tę dziurę.
świetne te zdjęcia - daj więcej - bo ciekawe to wszystko.
szok!
i podziw!
i w ogóle sporo macie tych pokoi!
hmmm
przeprowadziłabym się gdzieś;)
@jukaa ja podobnie. Z tym, ze ja nawet gotowac nie umiem
Edit. A tym grzebieniem to mnie zainteresowałaś, spróbowałabym ale boje sie o efek tych eksperymentów