no właśnie z wyrazistymi kolorami jest ten problem, że mogą męczyć po pewnym czasie a może poszukam bardziej stonowany komplet kolorów bo motyw tych gór (?) wydaje mi się ciekawy
a wysokość pod skosem? i czy dwa łóżka na długość się tam zmieszczą? chyba tak standardowo się mebluje takie pokoje - łóżka pod skosem, biurka pod oknem, 17m2 ma jeden pokój? jaka jest długość, a jaka szerokość?
@InSpe te gory mozesz jednym kolorem malowac, coraz to bardziej rozcienczajac podstawowy kolor biala farba. Tak malowalam u mnje na strychu, zdjecia wiesz gdzie znajdziesz
mi się podoba to, że każda ma swój kąt i są oddzielone ścianką i też taki detal - że za łóżkiem jest jeszcze półka na książki i inne takie osobiste rzeczy
My mieliśmy taką półkę w pokoju dziennym za kanapą. Kanapa była odsunięta od ściany i za nią mieścił się dodatkowy materac i inne "graty".
Nie wiem, czy tak się da u Was, zależy od wymiarów.
Tak nisko, to wyzwanie, żeby było wygodnie... pod skosem dobrze jakieś schowki na wymiar zrobić po całości i poprawia pokój optycznie i daje się sensownie wykorzystać.
potrzebny mi projekt jak wygospodarowac u mnie miejsce dla D , jakas aranzacja nie wiem sama co zeby lepiej wykorzystac powierzchnie co mam ,pokoj kuchnia 5.75 na 3.30 w kazdym jest po 2 okna, kuchni 2 drzwi w tym 1 do pokoju powierzchnia duza a ciasno
Komentarz
a może poszukam bardziej stonowany komplet kolorów bo motyw tych gór (?) wydaje mi się ciekawy
wyguglałam takie coś
a dzieci śmieją się, że wygląda jak ...cycuś
w sam raz do pokoju dziecięcego
http://mlamp.pl/lampy-wewnetrzne-oswietlenie-do-domu/12295-lampa-wiszaca-wood-boy-6535-nowodvorski-drewniana-oprawa-zwis-drewno-bialy.html
i czy dwa łóżka na długość się tam zmieszczą?
chyba tak standardowo się mebluje takie pokoje - łóżka pod skosem, biurka pod oknem,
17m2 ma jeden pokój?
jaka jest długość, a jaka szerokość?
@uJa ja malowalam farba kredowa, pozniej trzeba zawoskowac, ale kolezanka na taka farbe dawala lakier przezroczysty i tez bylo ok.
tu jest fajne rozwiązanie:
http://player.pl/programy-online/dorota-was-urzadzi-odcinki,2487/odcinek-6,S03E06,53868.html?atpl#play
- jak nie masz czasu możesz przewinąć na koniec
mi się podoba to, że każda ma swój kąt i są oddzielone ścianką
i też taki detal - że za łóżkiem jest jeszcze półka na książki i inne takie osobiste rzeczy
My mieliśmy taką półkę w pokoju dziennym za kanapą. Kanapa była odsunięta od ściany i za nią mieścił się dodatkowy materac i inne "graty".
Nie wiem, czy tak się da u Was, zależy od wymiarów.
A biurko np.takie
Moj mąż sam zrobił. Kupil 4 deski zbil w prostokąt, dodal listewki i piekne lozka za mniej niż 100 zl sztuka wyszły:)
Co gdzie ustawić. ..@Joanna..beda w niej dwa okna...
prawda ze pięknie ze beda dwa okna ? ;;)
Co gdzie ustawić. ..@Joanna..beda w niej dwa okna...
prawda ze pięknie ze beda dwa okna ? ;;)