A to drogo taka kabina. Ta ze zdjęcia u mojej mamy to 2000 tys. coś kosztowała, a duża jest. Same drzwi jak mąż dokupywał (bo poprzednie się na nim rozpadły na tysiące kawałeczków-od razu uwaga przy małych dzieciach i przesuwanych drzwiach), to dokupywał za 450 zł. W Merkury market -ale nie wiem czy oni tylko na Podkarpaciu mają sklepy czy na Polskę całą.
taa.. a potem młodzież robi demotywatory pt. "Gdzie moja kasa z komunii?" ) wyrodne matki za nią waciki i Tokio sobie fundujo!
a w temacie wątka: remoncik prawie na ukończeniu, chociaz co chwilę wpadam na coraz to inne genialne pomysły. nawet męzu anty-remontowiec pod mym przemożnym wpływem wpadł na kilka całkiem niezłych niestety część z nich dopiero po wypłacie do zrealizowania.
załóżmy że masz prysznic szerokości 100cm i kupujesz odpływ 80cm - zostaje po 10cm z każdej strony gdzie woda nie jest zbierana -> aby byla zbierana musisz zrobić w podłodze spadki (brzydko)
Czy ktoś ma pomysł jak zamontować siatke w oknach pcv (okno jest na całej szerokosci i składa sie z 4 skrzydeł) bez wiercenia?Mamy kota od piatku i trzeba zabezpieczyc okna.4 pomieszczenia z takim układem okien z montazem siatek przez firme spłukały by nas na amen.Nasze mieszkanie nie jest własnosciowe wiec nie mozemy zamontowac siatki na hakach montujac do scian bo społdzielnia delikatnie mowiac sobie tego nie zyczy.Widziałam gdzies takie siatki na ramkach,tylko nie bardzo wiem jak owo ramke wstawic w okno.Czy ktos moze mi wyłozyc łopatologicznie ?(blondynka z krwi i kosci )
@Wanda, nie rezygnowałabym z wc na parterze raczej jedną łazienkę dzieci zostawiłabym na później, może za rok sobie ją wykończycie, albo za dwa, jak dziewczynki jeszcze trochę podrosną
I nie oszczędzaj na łazienkach, bo to jest na długie, długie lata. Chyba nic tyle nie kosztuje zaangażowania, co remont łazienki, no może jeszcze kuchnia... ale i w kuchni można szybki lifting zrobić choćby zmieniając fronty, a w łazience to już jest zawsze większa robota.
babskie, a wręcz blondyńskie, pytanie mam: co oznaczają te skróty przy grzenikach c22, v22, c33, v33? chcę kupić kaloryfer i przy okazji nie zbłaźnić się zbytnio podczas zakupów ">
Komentarz
i jednak nie mogę podkraść, bo na początku maja idziemy kupowac nowy rowerek no nic, zaczekam na pińcet...
a w temacie wątka: remoncik prawie na ukończeniu, chociaz co chwilę wpadam na coraz to inne genialne pomysły. nawet męzu anty-remontowiec pod mym przemożnym wpływem wpadł na kilka całkiem niezłych niestety część z nich dopiero po wypłacie do zrealizowania.
http://allegro.pl/ikea-adde-krzeslo-3-kolory-i5156730288.html
macie? polecacie?
Muszę kupić kilka i zastanawiam się nad ich jakością, mają być takie zapasowe.
dzięki !
do tych stołków tez się przymierzałam
:-bd
zatem kupuję, krzesła + taborety
(pewnie i tak dosc daleko)
ja bym nie rezygnowala
nie rezygnowałabym z wc na parterze
raczej jedną łazienkę dzieci zostawiłabym na później, może za rok sobie ją wykończycie, albo za dwa, jak dziewczynki jeszcze trochę podrosną
Chyba nic tyle nie kosztuje zaangażowania, co remont łazienki, no może jeszcze kuchnia... ale i w kuchni można szybki lifting zrobić choćby zmieniając fronty, a w łazience to już jest zawsze większa robota.
http://www.swiatokienwojtyla.eu/index.php/moskitiery
u mnie koty nie są w stanie tego sforsować,