Bardzo proszę o modlitwę w intencji mam przy nadziei o dobry poród.
Obecnie modlimy się o pomyślne rozwiązanie dla mam:
@SylwiaM, Ania_B,
@efka i
@palusia, ale że ten wątek na wielodzietnych zawsze aktualny i żywy to może się po prostu dopisujmy i będzie wiadomo za kogo się modlić na bieżąco:)
@palusia - moja siostra - jest już po terminie więc proszę również o modlitwę, "żeby się coś rozkręciło" i było naturalnie bez medykalizacji:)
Komentarz
+
Dzięki wszystkim!
I siostruni za założenie wątku wspierającego
Na razie pracujemy na schodach, a na jutro rano przewidziana rycyna.
Jakby schody nie zadziałały, to u mnie okna jeszcze nieumyte
+
+
mycie okien, seks, ciepła kąpiel i na Wielkanoc w komplecie!!!!
+
Jak mi idzie? jak krew z nosa i właśnie emocje sprawiają, że mam dość, bo rozum mówi, że to nie ja decyduję, tylko:
A. Bóg
B. Moje dziecię
@sylwia1974 pracujemy, pracujemy, niestety (no jednak się cieszę, mimo wszystko...) okna już umyte, bo jak leżałam chora, to w zeszłą sobotę, to mąż już umył;
seks- był, i zakładam, że będzie ;-)
ciepła kąpiel - raczej działa rozkurczowo - bo mi się jakieś pojedyncze skurczyki zdarzają, ale żeby chociaż co 10 minut były, to byłoby fajnie...
w środę i czwartek schodziliśmy ze schodów i mnie dziś łydki bolą tak, że ledwo się ruszam.
Dziś rano wypiłam olej rycynowy - co za paskudztwo!
Jeszcze sutki zostały.... Ech... Tracę zapał
No my na Wielkanoc MUSIMY być w komplecie, bo to będzie 2 tygodnie po terminie już. Ja miałam nadzieję, że na Palmową już wrócę rozpakowana do domu, potem miałam nadzieję, że spędzę ją w szpitalu, a teraz to miałabym nadzieję, żeby jednak jednak do niedzieli coś się wydarzyło.
@hope może zmienić tytuł wątku i dodać efkę?
To się ludziska będą razem za nas modlić
dodać efkę!!!!!
jestem za!!!!!!!!!!!!!!