Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

modlitwa o szczęśliwe rozwiązanie

edytowano marca 2015 w Pomagajmy sobie
Bardzo proszę o modlitwę w intencji mam przy nadziei o dobry poród.

Obecnie modlimy się o pomyślne rozwiązanie dla mam: @SylwiaM, Ania_B, @efka i @palusia, ale że ten wątek na wielodzietnych zawsze aktualny i żywy to może się po prostu dopisujmy i będzie wiadomo za kogo się modlić na bieżąco:)

@palusia - moja siostra - jest już po terminie więc proszę również o modlitwę, "żeby się coś rozkręciło" i było naturalnie bez medykalizacji:)
«1345678

Komentarz

• O dobry poród+++
  • Jakie piękne imię!
  • też mam Gabrysia , więc Gabrysiu wychodź do mamy ;)

+
  • @palusia- będziemy pamiętać rodzinnie w modlitwie. Czas jest piekny, akurat na przedświąteczne porządki przerywane innymi miłymi"przyspieszaczami":)
  • Jacie, ale fajnie, że się za nas modlicie :)
    Dzięki wszystkim!
    I siostruni za założenie wątku wspierającego :)

Na razie pracujemy na schodach, a na jutro rano przewidziana rycyna.
  • Dawaj Gabrielu czekamy na ciebie
  • Pamietamy! +++
    Jakby schody nie zadziałały, to u mnie okna jeszcze nieumyte ;)
  • @balum a u nas już umyte, tylko nie ja myłam, a mąż tydzień temu. Tak się cieszyłam, a teraz zaczynam myśleć, że to był błąd ;)
  • :) siły +++
  • Okna zawsze mozna po mezu "poprawic" ;)
  • @Palusia, za Was!
    +
  • Dawaj Dzidzia :D

+
  • @plusia jak ci idzie? Ja mam termin na 1 kwietnia, ale już chciałabym się rozpakować boje się ze u mnie to się Zakończy w święta.
  • @palusia, @efka ....nie czekać....do Świąt rozpakować mi się !jazda!
    mycie okien, seks, ciepła kąpiel i na Wielkanoc w komplecie!!!!

+
  • @efka ja miałam termin na niedzielę zeszłą; jak Twoje będzie miało na imię?

Jak mi idzie? jak krew z nosa :( i właśnie emocje sprawiają, że mam dość, bo rozum mówi, że to nie ja decyduję, tylko:
    A. Bóg
    B. Moje dziecię

@sylwia1974 pracujemy, pracujemy, niestety (no jednak się cieszę, mimo wszystko...) okna już umyte, bo jak leżałam chora, to w zeszłą sobotę, to mąż już umył;
    seks- był, i zakładam, że będzie ;-)
    ciepła kąpiel - raczej działa rozkurczowo - bo mi się jakieś pojedyncze skurczyki zdarzają, ale żeby chociaż co 10 minut były, to byłoby fajnie... :(
    w środę i czwartek schodziliśmy ze schodów i mnie dziś łydki bolą tak, że ledwo się ruszam.
    Dziś rano wypiłam olej rycynowy - co za paskudztwo!
    Jeszcze sutki zostały.... Ech... Tracę zapał :(

No my na Wielkanoc MUSIMY być w komplecie, bo to będzie 2 tygodnie po terminie już. Ja miałam nadzieję, że na Palmową już wrócę rozpakowana do domu, potem miałam nadzieję, że spędzę ją w szpitalu, a teraz to miałabym nadzieję, żeby jednak jednak do niedzieli coś się wydarzyło.

@hope może zmienić tytuł wątku i dodać efkę?
    To się ludziska będą razem za nas modlić :)

• łączone wątki są superowe!!!!
    dodać efkę!!!!!
    jestem za!!!!!!!!!!!!!!
  • edytowano marca 2015
    tylko nie rodzić w Prima Aprilis!!!!! bo nikt tu na forum nie uwierzy!!!!! :D
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.