Gratuluje Agagaw, fajnie ze Wam sie tak udalo na Swieta razem byc. My niestety oddzielnie, ciagle w drodze od domu do szpitala. Jasio czuje sie juz calkiem dobrze, wczoraj skonczyli podawac mu kofeine (ponoc dobre na pluca), czekaja teraz az cala wyjdzie z niego i chca byc pewni ze sam tez sobie swietnie radzi z oddechem. Jak wszystko bedzie dobrze to w czwartek albo w piatek bedziemy mogli go zabrac do domu. Dziekuje Wam bardzo za wsparcie modlitewne.
Dzis przywiezlismy Jasia do domu, dzieciaki ciagle siedza przy lozeczku. Jak dobrze ze wreszcie jestesmy w komplecie. Dziekuje raz jeszcze za modlitwe.
To ja się zgłaszam do omodlenia, termin mam na 20 maja. Będę rodzić czwartego syna Proszę też o modlitwę za moją siostrą Ewą, ona ma termin na 15 lipca u niej ma przyjść na świat córcia Z góry wszystkim dziękuję!
@Merry za Ciebie I siostre +++ Ja z siostra tez w jednym roku rodzilysmy, I to dwa razy. 7 lat temu ona syna w styczniu ja corke w sierpniu, a teraz ja rodzilam w sierpniu a siostra w grudniu. Fajnie tak, bo sie mozemy wspierac w trudnych chwilach I rozumiemy swoje problem na biezaco.
ale fajnie. Widzę ze to nie tylko u nas tak, ze wszyscy na raz. Cala nasza rodzina (szału nie ma bo trzy pary tylko) plus większość bliskich znajomych małżeństw (kilka par) spodziewa się dziecka w tym roku. I co ciekawe sami chłopcy maja przyjść na świat. A w rodziniei bratowe i ja rodzimy czerwiec,lipiec, sierpień. Kolejno 1,2 i 3 dziecko. Ekstra grupa wsparcia
A ja rodziłam w 2013 jednego dnia, a następnego dnia rodziła moja bratowa. W tym samym szpitalu.
Przychodzimy z moim bratem do noworodków i mówimy "przyszliśmy po nasze dzieci". Pielęgniarka: "A pan jest ojcem?" (ja byłam w szlafroku, więc można się było domyślić, że tutejsza jestem) Mój brat: "tak, ale mojego dziecka"...
...chwila konsternacji...
Ja: "to jest mój brat, nie mąż. On po swoje, ja po swoje. " Brat: "Dzień po dniu się urodzili" Pielęgniarka: "O! Ale fajnie, dzień po dniu, jaki zbieg okoliczności! " Ja: "ale TO się działo osobno"
Komentarz
Jak Ty to oceniasz?
Proszę też o modlitwę za moją siostrą Ewą, ona ma termin na 15 lipca u niej ma przyjść na świat córcia
Z góry wszystkim dziękuję!
@Merry za Ciebie I siostre +++
Ja z siostra tez w jednym roku rodzilysmy, I to dwa razy. 7 lat temu ona syna w styczniu ja corke w sierpniu, a teraz ja rodzilam w sierpniu a siostra w grudniu. Fajnie tak, bo sie mozemy wspierac w trudnych chwilach I rozumiemy swoje problem na biezaco.
mamy trojke z tego samego rocznika w rodzinie, maj, czerwiec, pazdziernik
2010 dobry rocznik
potem drugie rozdanie
2013, ja i bratowa mojego meza
dwojka: marzec i sierpien
moze wreszcie sobie sama urodze ktoregos roku, a co !
termin na 12 czerwiec....zaczynam sie bać, szósty dzieć 3 syn:)
+
W tym samym szpitalu.
Przychodzimy z moim bratem do noworodków i mówimy "przyszliśmy po nasze dzieci".
Pielęgniarka: "A pan jest ojcem?" (ja byłam w szlafroku, więc można się było domyślić, że tutejsza jestem)
Mój brat: "tak, ale mojego dziecka"...
...chwila konsternacji...
Ja: "to jest mój brat, nie mąż. On po swoje, ja po swoje. "
Brat: "Dzień po dniu się urodzili"
Pielęgniarka: "O! Ale fajnie, dzień po dniu, jaki zbieg okoliczności! "
Ja: "ale TO się działo osobno"
usmialam sie:)