@Katarzyna jak byś była na forum, to daj proszę znać, czy to możliwe, że pomiar blizny po cc jest inaczej robiony przez jednego lekarza, a inaczej przez drugiego?
Z rogiem tylnym lewym i dziecka już wiem, że to możliwe.
Jestem w szpitalu i lekarz ocenił na 1.9 mm. Czy to możliwe, że od czasu ostatniej wizyty u ginekologa (środa), zmnieszyla się blizna? Nie wiem ile wtedy było, jedyne co słyszałam, to że ok. Kilka tygodni temu było 7-8 mm.
@palusia - nie bardzo wiem, co Ci napisać... Jeśli nie masz czynności skurczowej, to ta blizna się nie powinna zmienić od środy jakoś drastycznie. Wynik sprzed kilku tygodni może być nieporównywalny z dzisiejszym. Błąd ludzki zawsze jest możliwy.
@Palusia, gratuluję! I ja proszę o wsparcie. Co prawda do terminu jeszcze tydzień, ale dziś cały dzień meczyły mnie przepowiadające. Jakbym chciała, żeby choć jedno nieco wcześniej się uwinęło.
Komentarz
... do nikogo ;p
Z rogiem tylnym lewym i dziecka już wiem, że to możliwe.
Jestem w szpitalu i lekarz ocenił na 1.9 mm. Czy to możliwe, że od czasu ostatniej wizyty u ginekologa (środa), zmnieszyla się blizna? Nie wiem ile wtedy było, jedyne co słyszałam, to że ok. Kilka tygodni temu było 7-8 mm.
Dzięki!
Spokoju i akcji jednocześnie:)
4030 i 58 cm. Poród do wody.
Dzięki z wsparcie wszystkim!
+++ za wszystkie mamusie które jeszcze czekają i za dzidziusie.
I ja proszę o wsparcie. Co prawda do terminu jeszcze tydzień, ale dziś cały dzień meczyły mnie przepowiadające. Jakbym chciała, żeby choć jedno nieco wcześniej się uwinęło.
@Agagaw +++
A gdzieś Ty te 4 kg ukryła?
Gratulacje dla Rodziców.