Na mnie nie macie co liczyć. Chyba w tym życiu nie urodzę :P Właśnie wracam od lekarza. Dziecko duże, wg USG powinno się narodzić 20 marca, a dziś ani kszty ruchu w temacie. Szyjka dłuuga, zamknięta...... aby do wiosny, bo u nas właśnie śnieg spadł....
Ja też dziś u gina byłam na ostatniej wizycie. TP na jutro dziecko wielkie, w nocy miałam skurcze myślałam że cokolwiek się ruszyło a tu 2 cm, szyjka zamknięta....nigdy nie urodze
My już po porodzie, Jasiek przyszedł na świat o11:11 waży 3600 g i ma 50 cm. Niestety muszą go wspomagać tlenem bo ma wodę w płucach dlatego leży na intensywnej. Proszę o modlitwę za niego by szybko sobie z tym dał radę.
gratulacje dla Ani_B Ostatnio moja koleżanka była na IP Żelaznej w nocy bo skoki ciśnienia miała i mówi, że też wieloródka na IP urodziła, nie zdążyła na górę pojechać. Może oni tą porodówkę powinni niżej zrobić zanim winda dojeżdża dziecię już się rodzi
pootwierdzam co napisala @Aneczka08 jestesmy juz z Gosia razem . Co do porodu na izbie przyjec- nie bylo zle a do tego dzien wczesniej, czekajac na ktg bylam swiadkiem porodu tam i westchnelam ze tez b juz chciala byc po .
Gratuluję Aniu i życzę wam wszystkiego dobrego, przyznam, że czekałam na dzisiejsze potwierdzenie a dla Gosi błogosławieństwa niech rośnie na chwilę Bogu i rodzicom
Komentarz
Chyba w tym życiu nie urodzę :P
Właśnie wracam od lekarza. Dziecko duże, wg USG powinno się narodzić 20 marca, a dziś ani kszty ruchu w temacie. Szyjka dłuuga, zamknięta...... aby do wiosny, bo u nas właśnie śnieg spadł....
@SylwiaM, gratulacje!
I za Jasia +++
+ za Jasia
Cieszę i niepokoję się razem z Wami :-*
Za Jasia +++
Jasio, za Ciebie +++
Może się uda wyjść na Wielką Noc
+++
uwinęłaś się
o zdrówko dla Jasieńka +
a dziś Prima Aprilis
dla jaj nie rodzimy B-)
wszytsko w porządku.
@SylwiaM za Jasienka +++
+
@Ania_B gratuluję serdecznie!!
Ostatnio moja koleżanka była na IP Żelaznej w nocy bo skoki ciśnienia miała i mówi, że też wieloródka na IP urodziła, nie zdążyła na górę pojechać. Może oni tą porodówkę powinni niżej zrobić zanim winda dojeżdża dziecię już się rodzi
Co do porodu na izbie przyjec- nie bylo zle a do tego dzien wczesniej, czekajac na ktg bylam swiadkiem porodu tam i westchnelam ze tez b juz chciala byc po .
Bardzo dziekujemy za modlitwe i wsparcie !!!
I zazdraszczam :x