Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

modlitwa o szczęśliwe rozwiązanie

123578

Komentarz

• Na mnie nie macie co liczyć.
    Chyba w tym życiu nie urodzę :P
    Właśnie wracam od lekarza. Dziecko duże, wg USG powinno się narodzić 20 marca, a dziś ani kszty ruchu w temacie. Szyjka dłuuga, zamknięta...... aby do wiosny, bo u nas właśnie śnieg spadł....
  • Ja też dziś u gina byłam na ostatniej wizycie. TP na jutro dziecko wielkie, w nocy miałam skurcze myślałam że cokolwiek się ruszyło a tu 2 cm, szyjka zamknięta....nigdy nie urodze
  • Trzymajcie sie, wiem, ze koncowka niefajna, ale juz niedlugo, urodzic sie musza.
  • My już po porodzie, Jasiek przyszedł na świat o11:11 waży 3600 g i ma 50 cm. Niestety muszą go wspomagać tlenem bo ma wodę w płucach dlatego leży na intensywnej. Proszę o modlitwę za niego by szybko sobie z tym dał radę.
  • @Agagaw to ty jak moja siostra, ona miała szyjkę długą zamkniętą nawet 3 dni przed porodem, nic to nie znaczy, szykuj się....
  • Wielkie gratulacje!
  • @Zuzapola, niby wiem, ale wszystkie po terminie sie rodziły, a ja tak bym chciała na Święta już Maluszka tulić...

@SylwiaM, gratulacje!
    I za Jasia +++
  • @Agagaw Ja rok temu urodziłam w palmową niedzielę, może Tobie się uda na Święta.., +++
  • @SylwiaM, gratulacje i
    + za Jasia
  • @SylwiaM
    Cieszę i niepokoję się razem z Wami :-*
    Za Jasia +++
  • @SylwiaM gratukacje! + za Jasia
  • @SylwiaM gratulacje!!!
    Jasio, za Ciebie +++
  • Bardzo wam dziękuję.
  • Daj znać @SylwiaM jak go odłączą.

Może się uda wyjść na Wielką Noc :)

+++
  • Sylwia +++
  • @SylwiaM
    uwinęłaś się
    o zdrówko dla Jasieńka +

a dziś Prima Aprilis
    dla jaj nie rodzimy B-)
  • Z Jaskiem coraz lepiej, potrzebuje coraz mniej tlenu, niestety ciągle jest uspiony i zaintubowany. Proszę o dalszą modlitwę.
  • @Ania_B dziś urodziła.... na izbie przyjęć na Żelaznej:-)
    wszytsko w porządku.
  • Dla @Ania_B gratulacje!!! Jak na izbie przyjec urodzila, to chyba szybka akcja musiala byc!!!

@SylwiaM za Jasienka +++
  • Ciągle za Was, promyczki moje!
    +
  • za Jasia ++

@Ania_B gratuluję serdecznie!! :)
  • gratulacje dla Ani_B :)
    Ostatnio moja koleżanka była na IP Żelaznej w nocy bo skoki ciśnienia miała i mówi, że też wieloródka na IP urodziła, nie zdążyła na górę pojechać. Może oni tą porodówkę powinni niżej zrobić :D zanim winda dojeżdża dziecię już się rodzi :)
  • :) pootwierdzam co napisala @Aneczka08 jestesmy juz z Gosia razem :).
    Co do porodu na izbie przyjec- nie bylo zle :) a do tego dzien wczesniej, czekajac na ktg bylam swiadkiem porodu tam i westchnelam ze tez b juz chciala byc po :).

Bardzo dziekujemy za modlitwe i wsparcie !!!
  • Gratuluję Aniu i życzę wam wszystkiego dobrego, przyznam, że czekałam na dzisiejsze potwierdzenie ;) a dla Gosi błogosławieństwa niech rośnie na chwilę Bogu i rodzicom
  • Gratulacje!
    I zazdraszczam :x
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.