Pokazałam synowi tego mema, mówiąc: " to ty dzisiaj" Śmiał się i powiedział: " Mamo , tylko drożdży nie kupiłem. Nie mieli. Resztę z tej listy kupiłem" .
A ten pan ze zdjęcia niczego sobie. Dobrze zbudowany i męski. Ta maseczka się komponuje z całością stroju. Może przez analogię z antyterrorystami itp. A co z tymi drożdżami? Dalej towar deficytowy?
Dziwne fale ma ta epidemia. Był skok na papier toaletowy, teraz szał na drożdże.
Ja myśle, ze ten pan, to te spluwę ma, bo idzie szukać drożdży. Resztę kupi w sklepie, ale drożdże musi komuś zajumać...
Hahaha, dobre Kurczę ... gdybyśmy tylko mieli broń ... Mój syn świetnie strzela, chodził dwa lata na zajęcia na strzelnicy. Ale broni nie mamy. Może dlatego wrócił bez drożdży
@Katarzyna, bo nie próbowałaś zebrać całej wspólnoty na skypie w tym samym czasie. Każdy się cieszy, każdy do siebie macha, zagaduje, nie wie, jak wyłączyć mikrofon, jak ustawić prezbitera w głównym oknie...
A trzy kolejne osoby nie mogąc dołączyć do wideokonferencji zadaje w czasie liturgii fafdziesiąt pytań na czacie.
Do nas wysłał tego mema prezbiter po pierwszych wirtualnych nieszporach.
Ja tęsknię do żywych ludzi. Ale fajnie jest zobaczyć wszystkich choć w ten sposób. I wiem, że dla braci, którzy mieszkają sami, których teraz nawet nie bardzo jest jak odwiedzić takie wirtualne spotkania wiele znaczą.
A te drożdże jak już się zrobią (jeśli to w ogóle dziala) to traktować je jako drożdże świeże? Szczerze mówiąc nigdy na świeżych nie robiłam nic, tylko na suchych.
Komentarz
@Elunia , świetne! Uśmiałam się!
O, faktycznie
Pokazałam synowi tego mema, mówiąc: " to ty dzisiaj"
Śmiał się i powiedział: " Mamo , tylko drożdży nie kupiłem. Nie mieli. Resztę z tej listy kupiłem" .
A co z tymi drożdżami? Dalej towar deficytowy?
Dziwne fale ma ta epidemia. Był skok na papier toaletowy, teraz szał na drożdże.
Hahaha, dobre
Kurczę ... gdybyśmy tylko mieli broń ...
Mój syn świetnie strzela, chodził dwa lata na zajęcia na strzelnicy.
Ale broni nie mamy.
Może dlatego wrócił bez drożdży
Cóż, już o smogu mówiłam, że wymyślili go i produkują przestępcy, żeby móc się maskować, teraz to w ogóle
https://www.facebook.com/michel.garofano/videos/10217111280391091/
Szczerze mówiąc nigdy na świeżych nie robiłam nic, tylko na suchych.