Dziękuję za modlitwę! Operacja była przełożona na dziś, nie znam jeszcze szczegółów, ale mąż się wybudził i odpowiada logicznie. Co prawda nadal widzi podwójnie, ale powrót do pojedynczego może potrwać, lekarz nas uprzedzał. Chwała Bogu!
Przekazuję prośbę o modlitwę: PROSBA z Kosciola Domowego z Lublina : Prosze o szturm modlitewny za dzieci Marysi Krawczyk - Ziolkowskiej, ktore sa chore na sepse. Niestety najmlodszy trzymiesieczny Tymek zmarl w piatek. Szymek i Piotrus, 2 i 4 latka, sa w szpitalu i walcza o zycie... Poproscie kogo mozecie o modlitwe... Przekazcie gdzie sie da...
+++
Bardzo smutna historia. Znalazłam te panią na youtube, na filmiku sprzed roku śpiewa z dwojką chłopców i wspomina, że Tymek jest w niebie. Więc to już chyba stara sprawa. Ps. Bardzo miła pani, Błogosławieństwa dla niej i jej rodziny! Przeżyli straszną tragedię.
Bardzo proszę o modlitwę za moją córkę, Jowitę. Ma tzw. stopę cukrzycową. Z powodu covida odwlekała pójście do szpitala, gdy w końcu się zdecydowała, to sytuacja już jest tragiczna. Lekarze mówią o konieczności amputacji; w przyszłym tygodniu będzie konsultacja lekarska.
Prosze jeszcze raz o modlitwe o zdrowie dla mojej siostry. Czekamy na wyniki biopsji I wizyte u chirurga. O zdrowie dla niej I dobrych lekarzy. Dziekuje.
dziś o 13.15 mam egzamin w zwiążku z naborem do pracy dość trudne ustawy , pytania test wyboru i otwarte chętnych ponad 20 osób, szanse słąbe ale są o Ducha św. żebym napisała
Dziekuje, nie ma jeszcze wszystkich wynikow, ale onkolog dal nadzieje I moze kolejne badania I diagnoza pojdzie w innym kierunku niz nowotwor. Jeszcze raz dziekuje za kazda modlitwe w tej intencji.
Ja bardzo poproszę o Zdrowaśkę za spokojną noc, bez kaszlu u mojego 8-latka. Ostatnio śpię w ubraniu, jakby trzeba szybko jechać na pogotowie. Dziś tylko Nebbud bez Berodualu był przed spaniem. Dziękuję serdecznie
Komentarz
Dzis 2 kolejne aplikacje złożyłam
Pierwsze dwa kryzysy przetrwane. Teraz jeszcze warsztat ma dzwonić czy dadzą radę dzisiaj zrobić samochód.
Znalazłam te panią na youtube, na filmiku sprzed roku śpiewa z dwojką chłopców i wspomina, że Tymek jest w niebie.
Więc to już chyba stara sprawa.
Ps. Bardzo miła pani, Błogosławieństwa dla niej i jej rodziny! Przeżyli straszną tragedię.
Ma tzw. stopę cukrzycową. Z powodu covida odwlekała pójście do szpitala, gdy w końcu się zdecydowała, to sytuacja już jest tragiczna. Lekarze mówią o konieczności amputacji; w przyszłym tygodniu będzie konsultacja lekarska.
dość trudne ustawy , pytania test wyboru i otwarte
chętnych ponad 20 osób, szanse słąbe ale są
o Ducha św. żebym napisała