Poproszę za moją córkę Gabrysię, która wyruszyła właśnie na pierwszy w życiu obóz. O szczęśliwą drogę i dobre zaaklimatyzowanie się wśród koleżanek. Dziękuję.
Bardzo proszę za mnie. Mam kłopoty z samopoczuciem, zawroty i lęki. Sytuacja z mężem bardzo zła, bardzo przeżywam wyjazd córki, a w pracy dziś i jutro nawał obowiązków. Boję się o siebie, bo widmo udaru sprzed dwóch lat wciąż majaczy, nie chcę powtórki.
wczoraj czytałam o udarach i właśnie pomyślałam jak pisałaś o sobie jakiś czas temu, przykro mi, że tyle na Ciebie wszystkiego teraz spada, ale ... ufaj, że się poukłada i że ma to sens, bo na pewno ma
i przepraszam, že się wymądrzam nie będąc w Twojej sytuacji i nie znając szczegółów, ale bardzo chciałabym jakoś Cię pocieszyć
Dzieci chore dalej, ale za to wyjazd odwołali z powodu awarii To jeszcze poproszę, żeby nasz maluszek zdrowiał szybko, bo osłuchowo niewyraźny i troche się martwimy:/
dzień dobry, ponownie przychodzę prosić Was o westchnienie w intencji mojej i mojej rodziny - mam kryzys zmęczenia leczeniem i nie radzę sobie z lekkim ale ciągłym bólem biodra. Chciałabym prosić o ulgę w bólu lub siłę by go znosić i żeby mąż z synem nie cierpieli z mojego powodu.
Komentarz
wczoraj czytałam o udarach i właśnie pomyślałam jak pisałaś o sobie jakiś czas temu,
przykro mi, że tyle na Ciebie wszystkiego teraz spada, ale ... ufaj, że się poukłada i że ma to sens, bo na pewno ma
i przepraszam, že się wymądrzam nie będąc w Twojej sytuacji i nie znając szczegółów, ale bardzo chciałabym jakoś Cię pocieszyć
To jeszcze poproszę, żeby nasz maluszek zdrowiał szybko, bo osłuchowo niewyraźny i troche się martwimy:/
Dziś bardzo ciężko mi psychicznie.
I proszę za młodą parę na której wczoraj byłam ślubie aby im się wiodlo