Proszę o modlitwę w intencji koleżanki mojej gwiazdy, jest w Lublinie po operacji w ciężkim stanie , wychowawczyni dziś w szkole prosiła o modlitwę w jej intencji
U syna w porządku już go nie boli , dostawał kroplówki i powtórzyli badania. Dziś zrobią USG kontrolne i jak będzie dobre to do domu. Dziękuje że pytasz Jedynie ta niepewność że ostatecznie niewiem co mu było.
To jeszcze poproszę za córkę ,jej dziewuszkę i przyszłego zięcia,żeby podróż w obydwie strony , przebiegła dobrze i w lipcu wrócili szczęśliwie do domu .
Moja sąsiadka skończyła dziś 92 lata. Proszę o modlitwę za nią, szczególnie o odzyskanie władzy w nogach, żeby mogła chodzić albo choć utrzymać się na nogach.
Przełamałam strach i właśnie szykuje się do podróży do KRK na pogrzeb wujka. Proszę o szczęśliwą podróż tam i z powrotem , o dobrą opiekę dla moich dzieci zostają z dziewczyną brata.
@karolinamika miałam rok temu te same obawy, anestezjolog mi powiedziała, że to nei znieczulenie tylko sedacja (samo uśpienie) więc lżejsza forma. badanie 30 minut, po kolejnych 20 od zakończenia się wybudził a po 1,5 h pojechaliśmy do domu, kazali tylko bardzo dużo pić bo podawali kontrast więc żeby się wypłukał.
Komentarz
Wazna rozmowa w sprawie rehalilitacji W.
oraz za straszego syna nieustannie to samo, o mądrośc i poukładanie spraw
jest źle
Jedynie ta niepewność że ostatecznie niewiem co mu było.
++