Proszę o modlitwę za nasze bliźnięta które jutro przystępują po raz pierwszy do Komunii Świętej, aby ich serca zawsze były gotowe na przyjęcie Chrystusa.
Proszę za bliską osobę - jest w szpitalu w złym stanie, po wypadku, od jakiegoś czasu jest ciągle źle - oby było lepiej, leki zadziałały, lekarze umieli pomóc. Dziękuję.
Proszę za nas. Próbujemy zorganizować nasz wyjazd na rekolekcje i wszystko nie tak.
Nie zrazajcie się. To standard. U nas chorowali wszyscy, dziecko z pobytem w szpitalu, jak już było lepiej popsuł się dzień przed wyjazdem samochód. Edit: ale dojechaliśmy, znajomy mechanik do 1 w nocy naprawial
Poproszę za naszego syna, dziś wraca na studia, 800 km przed nim, część już po zmroku, będzie kierowcą, o szczęśliwia i bezpieczną podróż. Św. Krzysztofie +++
Proszę o jeszcze jedno Zdrowaś Mario, jakaś obudowa w aucie się poluzowala, szukali mechanika, zjeżdżali z granicy, dojadą na miejsce ok 4 rano. Chyba spać dziś nie pójdę
Bardzo gorąco proszę o modlitwę za córcię,która w sobotę przystąpi do pierwszej spowiedzi a w niedzielę przyjmie pierwszy raz Pana Jezusa Eucharystycznego.
Proszę i ja. Dziś mam przyjąć u siebie Maryję w obrazie Matki Bożej Częstochowskiej. Nie mam absolutnie żadnego doświadczenia. Proszę, aby wszystko przebiegło należycie. Szczerze mówiąc, włączają mi się różne lęki, a nawet pokusy, by to odłożyć. Potrzebuję waszego wsparcia i pokornie o nie proszę.
Proszę o dobre świadectwa dla moich dzieci. Dla mnie to ważne, żeby nauczyciele z zaniedbania czy nadmiernej surowości nie przekreślali trudu dziecka i mojej pomocy, do której muszę mieć dużo zaparcia się siebie. Obyśmy w dniu rozdania świadectw całą Rodziną byli szczęśliwi.
Komentarz
Bóg zapłać!
Edit: ale dojechaliśmy, znajomy mechanik do 1 w nocy naprawial
Św. Krzysztofie +++
Szczerze mówiąc, włączają mi się różne lęki, a nawet pokusy, by to odłożyć. Potrzebuję waszego wsparcia i pokornie o nie proszę.
+++
oraz za synów o naukę, pracę i mądrość życiową