Poproszę za mnie, o odwagę, zaufanie i dobre decyzje, i za lekarza z którym mam się spotkać w poniedziałek lub wtorek, o światło Ducha Świętego i zwinne ręce. Za pośrednictwem Służebnicy Pańskiej o przyjęcie Woli Bożej.
O 19 pilotuje spotkanie kręgu DK. Żebym nie zrezygnowała i nie poddała się zniechęceniu. Od rana biegam z dziećmi po lekarzach po południu jeszcze muzyczna.
Wczoraj były moje 40 urodziny ,jutro wyjeżdżamy z mężem na dwudniowy wyjazd i jak przed każdym planowanym wyjazdem ,wpadam w panikę że zginiemy w wypadku albo inne czarne wizję. W związku z tym proszę Was o wspomożenie modlitwą, za mój spokój i szczęśliwą podróż w obie strony.
Do Grazu dobrze i nocleg dla trójki młodszych gratis, dwójki starszych symbolicznie - 58 euro za 2+5 to naprawdę niewiele. Dzisiaj większa część trasy.
Dziękuje za modlitwę wszystkim, wczoraj straszyli złamaniem, jest krwiak i chyba pęknięcie ale tego dziś chirurg nie był pewien, temblak okłady z altacet i za 3 tygodnie kontola, Cieszę się że jest jak jest,a na IP potrafią podnosić ciśnienie,
Komentarz
+
Jestem w domu, teraz tylko czekam na wynik:)
Bardzo proszę o modlitwę!
3 po 3 i 1.
2 po 3 egzaminy.
Żeby mnie tak nie denerwował....
Serio....
Cieszę się że jest jak jest,a na IP potrafią podnosić ciśnienie,