Czekam na wieści z domu. Wiem, że pojechali i wiem, że usłyszeli kilka spokojnych i gorzkich słów od M. Natomiast nie wiem czy czegokolwiek ich to nauczy i jaki będzie ciąg dalszy.
@jan_u, dzieci wam zabrali??? Może coś źle zrozumiałam ale i tak bardzo współczuję wam tych wszystkich emocji. Tak dobrze to znam... Trzymajcie się. +++
Sytuacja trudniejsza niż myślałam, na pewno będę musiała popracować jutro (tzn.dziś, ale przed spaniem się nie liczy;), a może i dłużej. Poproszę więc nadal W każdym razie - jest lepiej
@jan_u, dzieci wam zabrali??? Może coś źle zrozumiałam ale i tak bardzo współczuję wam tych wszystkich emocji. Tak dobrze to znam... Trzymajcie się. +++
@Polly dzieci są z nami, ale ich losy się ważą. Do końca czerwca potrzebujemy decyzji sądu i... domu. Dzisiaj o 11:00 będę miał ważną rozmowę.
Proszę za moja maturzystke Michalinę, która zaczyna zmagania w poniedziałek. Nerwy zaczynają ja zżerać, już nie wiem co robić. Ona z tych wrazliwszych. Nie umiem jej pomóc.
Proszę za moja maturzystke Michalinę, która zaczyna zmagania w poniedziałek. Nerwy zaczynają ja zżerać, już nie wiem co robić. Ona z tych wrazliwszych. Nie umiem jej pomóc.
Z doświadczenia wiem że najlepiej jest się stresować przed to na sali jest łatwiej . Oczywiście powodzenia i +.
poproszę jeszcze za mnie i męża - ja jutro na chemię (proszę, westchnijcie żeby wyniki badań były dobre i żebym dostała lek), mąż bardzo to przeżywa a musi się zająć naszym sześciolatkiem.
Ja poprosze jeszcze za mame. Jutro kontrola, a rece mimo uplywu 2 tyg od wypadku nadal bardzo bola. O dobre decyzje lekarza i prowadzenie w diagnozie. Martwie sie.
Ja poprosze jeszcze za mame. Jutro kontrola, a rece mimo uplywu 2 tyg od wypadku nadal bardzo bola. O dobre decyzje lekarza i prowadzenie w diagnozie. Martwie sie.
@mamuma moja mama złamała rękę przed Wielkanocą i do tej pory ją boli, to tak szybko nie przejdzie. Nawet w nocy zakłada sobie ortezę, bo jak ruszy nią nieodpowiednio to ciągle boli
@mamuma moja mama złamała rękę przed Wielkanocą i do tej pory ją boli, to tak szybko nie przejdzie. Nawet w nocy zakłada sobie ortezę, bo jak ruszy nią nieodpowiednio to ciągle boli
@Rogalikowa to bylo inne zlamanie, ponad 3 lata temu (to kiedy pisalam o ortezie), to bylo w lokciu, teraz ma nadgarstki (jeden zlamanie, drugi podobno nie), jeden w pelnym gipsie, drugi w rynnie z gipsu i bandaz. Nie wiem jeszcze co dzis lekarz powiedzial.
Komentarz
Ja poproszę za dzisiejsza wizytę.
Nie wiem jeszcze co dzis lekarz powiedzial.
Dziekuje za modlitwe.