Mamy 3 chore kotki chciałabym aby byly zdrowe, a mamy ich strasznie dużo... Jeśli można modlic sue za zwierzęta.... I poprosiłabym za zdrowie dla rodziców nachodzi najtrudniejsza pora roku, już jest... Pomodlę się też w waszych intencjach
Poproszę o modlitwę w intencji Agaty, mojej przyjaciółki. Ma kłopoty z sercem, przepisane leki na razie nie działają, a w sobotę jej córka przystępuje do Pierwszej Komunii. Jest samotną matką i ze wszystkim walczy sama. O zdrowie i siły dla niej poproszę.
jutro jadę pierwszy raz samodzielnie samochodem w podróż służbową - a kierowca ze mnie średni, zawsze jezdziłam tylko blisko i wyłącznie po znanych trasach, a tu ponad 200km nowej drogi, nawigacja do ogarnięcia i to jeszcze nie w Polsce. Dam radę, nie?
Dasz radę, może będzie nawet łatwiej niż u nas, ja ostatnio byłam dumna, że wyjechałam w szczycie z własnego miasta kilka wielkich remontów, korki i wszystko inaczej niż zawsze.
Proszę za naszego 6 latka, jutro idzie do szpitala, a w czwartek operacja - o dobrych lekarzy, udany zabieg i żeby nie zaraził się tam czymś przy okazji.
Proszę o modlitwę za zdrowie dla rodziców, cały czas mam obawy ze cos sie stanie tacie... I o rozwiązanie męczącego od wielu lat problemu duchowego który nie daje mi spokoju
Bardzo prosze za mnie. Żeby przeszło mi to duszenie się i brak oddechu bo oszaleje. Medycynie męczy mnie refluks dając a typowy objaw duszenia się. Ale nie śpię 14 dobę i jestem wykończona.
Komentarz
Mam. Zadzwonię.
I poprosiłabym za zdrowie dla rodziców nachodzi najtrudniejsza pora roku, już jest...
Pomodlę się też w waszych intencjach
dzięki za szybką odpowiedź.
Jest teraz na spacerze.
https://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-tragedia-w-koszalinie-wstepne-ustalenia-policji-ws-smierci-d,nId,4586211?fbclid=IwAR2cwj3OUkrPJxuSXwyErbxf3hAJxxMY_8KcOvgG_CGIQvlJOpjumtYEx60
https://wiadomosci.wp.pl/tragedia-w-koszalinie-nie-zyje-dwoje-dzieci-w-wieku-4-i-5-lat-6527280659592833a
I za moją rodzinę bliższa i dalsza
+++
I o rozwiązanie męczącego od wielu lat problemu duchowego który nie daje mi spokoju
Medycynie męczy mnie refluks dając a typowy objaw duszenia się. Ale nie śpię 14 dobę i jestem wykończona.