Ogólnie w domu to w domu.Ale kolano spuchło paskudnie.Byłam u lekarza i akurat była dr.ze szpitala.Miał być antybiotyk po wyjściu a nie zapisali.Więc teraz kupiłam i będzie.Ale w załatwianiu dzis wszędzie ekstra.Modlitwa działa!
Dziś pierwszy raz od operacji udało się umyć tę chorą nogę,i te części ciała co nie dało się przdz tkliwość i ból.Kolano prawie normalnych rozmiarow.Od czasu powrotu do domu Przemek dziś zjadł każdy posiłek.Apetyt powoli wraca.Szwy ładnie wyglądają.Bólowo ciut lepiej.Humor dziś też dopisywał.Materac przeciwodleżynowy spisuje się dobrze.A młodsi dziś pojechali na urodzinki i ja w tym czasie drzemkę sobie zrobilam bo od wypadku jednym ciągiem 4godzin nie spałam.Przemek dziś zażartował mama ekstra apap ekstra tylko gira mniej ekstra.Ćwiczy dużo i mówi jak mi się wydaje że nie to też ćwiczy bo mięśni napina i rozpina.DZIĘKUJĘ WAM.
Do regeneracji chrząstek galaretki, albo żelki. Kiedyś mnie "oświecił" jeden kolarz, co brał w sklepie hałdę żelków, a moje dzieci się śliniły na widok jego koszyka. To im powiedział, na co to . Bridgit - +++, niech się ładnie zrasta, co ma się zrosnąć!
U Przemka powoli do przodu... ból prawie uspokojony,trzeba było na pogotowie jechać bo tramal bardzo pobudzał ,zmieniono leki i lepiej już. Da radę już nogę delikatnie do góry podnieść. Apetyt okej. Wraca całkowite czucie w palcach.A wraz z tym jakieś nowe dolegliwości. Kolano odpuchło i ładnie wygląda.Szwy też ekstra. Tylko coś z dużym palcem się dzieje .Bardzo piecze.Dzwoniłam do lekarki to pzyjedzie aż w czwartek na wizytę. Jest podejrzenie dny moczanowej.Zeby to minęło to by już jakoś było... Dziękuję Wam baaardzo.
Komentarz
Bridgit - +++, niech się ładnie zrasta, co ma się zrosnąć!
ból prawie uspokojony,trzeba było na pogotowie jechać bo tramal bardzo pobudzał ,zmieniono leki i lepiej już.
Da radę już nogę delikatnie do góry podnieść.
Apetyt okej.
Wraca całkowite czucie w palcach.A wraz z tym jakieś nowe dolegliwości.
Kolano odpuchło i ładnie wygląda.Szwy też ekstra.
Tylko coś z dużym palcem się dzieje .Bardzo piecze.Dzwoniłam do lekarki to pzyjedzie aż w czwartek na wizytę.
Jest podejrzenie dny moczanowej.Zeby to minęło to by już jakoś było...
Dziękuję Wam baaardzo.