Ale ta rehabilitacja go jakoś wyprowadzi, czy tylko polepszy? Ma jakieś trwałe dysfunkcje? Młode organizmy lepiej dają radę, a jak on sam się nie przejmuje,m to chyba dobrze? Oby się wszystko ułożyło!
Ale ta rehabilitacja go jakoś wyprowadzi, czy tylko polepszy? Ma jakieś trwałe dysfunkcje? Młode organizmy lepiej dają radę, a jak on sam się nie przejmuje,m to chyba dobrze? Oby się wszystko ułożyło!
Ma sztuczną kość (blachę)w miejscu miednicy z prawej strony,w stawie biodrowym ileś śrub ,a panewka jako jedyna sama zrosnięta.
A chodzi już samodzielnie? Widziałam ostatnio u nas w kościele młodego ministranta, który jakiś czas temu zniknął. Teraz jest na wózku. Złamał podobno miednicę albo biodro podczas gry w piłkę. Ponoć jeszcze rok nie będzie chodził, a do trzech lat może trwać rekonwalescencja. Chłopak ma 14 lat.
A chodzi już samodzielnie? Widziałam ostatnio u nas w kościele młodego ministranta, który jakiś czas temu zniknął. Teraz jest na wózku. Złamał podobno miednicę albo biodro podczas gry w piłkę. Ponoć jeszcze rok nie będzie chodził, a do trzech lat może trwać rekonwalescencja. Chłopak ma 14 lat.
Rodziny nie znam, ale mogę księdzu wspomnieć. Dzięki. Otwock od nas niedaleko.
Moja rada taka -wysłać kopie płytek z wynikami wszystkimi -przed zabiegem ,po. Wypisy i poleconym wysłać. Ciężko się dostać ,ale podobno czyta korespondencję. I chętnie zajmuje się takimi cieżkimi przypadkami.
Komentarz
Oby się wszystko ułożyło!
Widziałam ostatnio u nas w kościele młodego ministranta, który jakiś czas temu zniknął. Teraz jest na wózku. Złamał podobno miednicę albo biodro podczas gry w piłkę. Ponoć jeszcze rok nie będzie chodził, a do trzech lat może trwać rekonwalescencja. Chłopak ma 14 lat.
I za dalszą rehabilitację
+
Wypisy i poleconym wysłać.
Ciężko się dostać ,ale podobno czyta korespondencję.
I chętnie zajmuje się takimi cieżkimi przypadkami.
Co u Przemka? Rehabilituje sie jeszcze?
Znów jest lepiej.
Znaczy mnie bólu.
Widzisz go teraz??
❤