Nie wiem czy Przemka to pocieszy, ale możesz mu przekazać, że sportowcy łapią infekcje właśnie w szczycie formy. Także widać, że się ostro przykładał! Wielkie brawa dla niego, i dla Was wszystkich
Ciągle przybywa powodów ,żeby tu wpisać dzięki wielkie za tę modlitwę ,która była,która może trwa dalej. Czuć ją każdego dnia i w każdej sprawie która dotyczy Przemka. Za nami 2 miesiące intetnsywnej rehabilitacji z pomocą rehabilitantów. Od jutra następny turnus rehabilitacji. W naszym rejonie jest bardzo trudno w tej dziedzinie ,czeka się miesiącami. Ale nam się tak ciągle udaje dziwnym trafem,że jedne kończymy następne zaczynamy. Stan Przemka na dziś: od 2 tygodni chodzi o jednej kuli,od 2 tygodni jest w stanie zrobić sobie kanapkę np. całkowicie bez mojej pomocy. Waga wróciła. Zmężniał. Nie wstydzi się w krótkich spodenkach już prawie chodzić,bo chora noga już nabrała normalności i mięśnia. Do wyćwiczenia mięśni biodra i pod.Tam gdzie sporo żelastwa ma. Daje to efekt bujania. Gdy zaczęliśmy rehabilitacje w obecnym ośrodku to rehabilitantka nie chciała uwierzyć jaką operację Przemek przeszedł.Ze po takim urazie złamania tylu kości.Z wieloodłamaniowymi łącznie.Czytała wypis i mówi -że aż niemożliwe by tak pięknie w tak krótkim czasie chodził. Dziękujemy.
Komentarz
+
Wielkie brawa dla niego, i dla Was wszystkich
Czuć ją każdego dnia i w każdej sprawie która dotyczy Przemka.
Za nami 2 miesiące intetnsywnej rehabilitacji z pomocą rehabilitantów.
Od jutra następny turnus rehabilitacji.
W naszym rejonie jest bardzo trudno w tej dziedzinie ,czeka się miesiącami.
Ale nam się tak ciągle udaje dziwnym trafem,że jedne kończymy następne zaczynamy.
Stan Przemka na dziś:
od 2 tygodni chodzi o jednej kuli,od 2 tygodni jest w stanie zrobić sobie kanapkę np.
całkowicie bez mojej pomocy.
Waga wróciła.
Zmężniał.
Nie wstydzi się w krótkich spodenkach już prawie chodzić,bo chora noga już nabrała normalności i mięśnia.
Do wyćwiczenia mięśni biodra i pod.Tam gdzie sporo żelastwa ma.
Daje to efekt bujania.
Gdy zaczęliśmy rehabilitacje w obecnym ośrodku to rehabilitantka nie chciała uwierzyć jaką operację Przemek przeszedł.Ze po takim urazie złamania tylu kości.Z wieloodłamaniowymi łącznie.Czytała wypis i mówi -że aż niemożliwe by tak pięknie w tak krótkim czasie chodził.
Dziękujemy.
nadal +
Nie wymagają rehabilitacji.
+++
"Moje serce raduje się w Panu,
dzięki Niemu moc moja wzrasta"
1Sm 2,1
Chwała Bogu na wysokościach!
+++